◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 0 8 . 15 . Festival look

◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 0 8 . 15 . Festival look

2015. augusztus 15. - SMIZEDIVAT by Chaby

04lookbookkicsi.png

Total look : H&M

Épp hogy csak elkezdődött a Sziget és én máris 80ezer emberrel együtt tombolhattam végig önfeledt hangulatban a Robbie Williams koncertet. Erre az alkalomra egy kockás inget, geometrikus mintás trikót ,egy kényelmes pamut rövidnadrágot és egy szuper motoros dzsekit választottam. Mókás részletek sem hiányozhattak, hiszen nincs fesztivál színes, vicces kiegészítők nélkül. A sültkrumplis zokni és a hot-dog telefontok tökéletes darabok ehhez az outfithez és a fesztivál hangulathoz.

A H&M idén számos meglepetést tartogat a Sziget Fesztiválra látogatók számára: visszarepíti a fesztiválozókat a régi korok cirkuszainak és vidámparkjainak világába, ahol ez idő alatt egy vintage körhintán és a céllövöldében szórakozhatnak!

A H&M már évek óta jelen van a világ legnagyobb fesztiváljain, idén pedig már a Szigeten is megtalálható, ahova olyan programokat szervezett, melyek maradandó élményt nyújtanak az oda látogatók számára: kézműves foglalkozások keretein belül az általuk kézzel festett, egyedi H&M cipővel lehetnek gazdagabbak a fiúk és lányok egyaránt, valamint lehetőség nyílik saját virágkoszorúk, illetve toll fejdíszek készítésére. A feltöltődésre vágyókat a H&M chill zone várja, illetve a szuper megjelenésről profi sminkesek gondoskodnak. A legjobb pillanatokat pedig a GIF készítő segítségével tudják megörökíteni.

A H&M területén emellett igazi klasszikus cirkuszi és vidámpark-elemek is találhatók: vintage körhintán vagy a céllövöldében szórakozhatnak a Szigetre látogatók.

A H&M ezen felül 20% kedvezményt kínál minden magyarországi üzletében a fesztivál ideje alatt, melyet a 2015-ös Sziget karszalag felmutatásával bárki igénybe vehet. *

 Ha tetszett a bejegyzés követhettek   FACEBOOKon |  INSTAGRAMon

fesztival-ferfidivat-zokni-funy-socks-moschino-hm-hm-sziget-festival.png

hm-loves-festival-total-look-smizedivat-divatblogger-fashion-blogger-sziget-fesztival-_sziget-hm-.png

sziget-hm-smizedivat-chaby-hubert-csaba.png 

dsc_1681.jpg

dsc_2039.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr767708756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.