Csábító 1 MILLION COLOGNE

Csábító 1 MILLION COLOGNE

2015. augusztus 16. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 

o_32301.jpg

A 1 Million 2008-as hatalmas robbanása után, majd a 1 Million Intense 2013-as nagy sikerű bevezetését követően, most megérkezett az új Million családtag: a 1 Million Cologne.

 SZEMTELEN  CSÁBÍTÓ, ELEGÁNS ÉS RENDKÍVŰL VONZÓ

Irigy és féltékeny tekintetek előtt halad. Az életét úgy éli, mintha egy póker játékban lenne, és tudja, hogy mikor kell kijátszani a lapjait. Mindenre kész, hogy elérje, amit akar és tudja, hogy az arannyal meg tudja nyerni a játékot. Mosolya feszültséget teremt, az öröm sóhaja pedig a tökéletes csábító végső fantáziája. Biztos benne, hogy mindent megkap, amit akar, sőt még sokkal többet is. 1 Million Cologne, figyelem az ujjakon, és a legvadabb vágyak is a jelen elérhető közelségébe kerülnek.

Az ÜVEG Az ARANY És A FÉNYEK JÁTÉKA

A 1 Million ígérete egy végtelen történet. Az ikonikus aranyrúd öntvény most levetkőzve, átlátszó külsővel jelenik meg, mely a kinyilatkoztatás ötletéből született. Az Eau de Toilette frissességét rejti a különleges Cologne változat. Az arany és a fény művészi játéka fedi fel az üveg hátsó lapjának fényes felületét; egy fényes villanás. A legendás név megjelenítéséhez csatlakozik az extravagáns "cologne" szó. A 1 Million Cologne a szabadság új kifejezése, egy vízió, melyben az arany súrolja a jókedv örök kristályának MILLION felületét.

one_million_cologne.jpg

Az ILLAT AROMÁI MEGTÖRIK A JEGET

A bőr tónusú frissesség eufóriája és az érzékek felébresztése a két sikeres parfümör olivier Pescheux és Michel Girard nevéhez kötődik. Ez egy új kaland, ami bemutatja, hogyan lehet ötvözni a friss, vizes akkordot, a citrusos gyümölcsök és a kardamon koktéljával, egy leheletnyi fűszeres bőr meleg és hihetetlenül férfias jegyeve valamint a tonkababbal. Különleges aromáknak elegye, amely minden körülmények között megtöri a jeget.

A KAMPÁNY FRISSESSÉG EGY LÉLEGZETNY SZABADSÁGGAL

Au Eau de Toilette aranyló fényének tükrében melynek koktélja ötvözi a humort az eleganciával, a luxust az eufóriával, és a frissességet egy lélegzetnyi a szabadsággal, mely sosem magától értetődő,- Sean O'pry arca jelenik meg Gregory Harris fotós objektivja előtt. Meztelen mellkasát egygombos zakó fedi csak, vonzó tekintet, felemelt kéz.... Sean vonz minden tekintetet, ujjainak csettintése elbűvölő és ellenállhatatlan...

TERMÉKSKÁLA És ÁRAK
1 Million Cologne EdT 125mi 23.900 Ft
1 Million Cologne EdT 75ml-17.900 Ft

1-million-cologne.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr207709164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.