◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 0 8 . 25 . ORANGE FEVER

◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 0 8 . 25 . ORANGE FEVER

2015. augusztus 29. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

gasjeans-smizedivat-chaby-ferfidivat-gas-street-style-narancs-_2.png

Mindjárt vége a nyárnak,sarkunkban egy új szezon. Én még nosztalgiázom egy kicsit és ebben a szettben élvezem ki a nyár utolsó napsugarait, melyet a Gasjeans tavaszi/nyári kollekciójából válogattam össze.A narancsszínű pulcsi a lemenő napot idézi,amit egy farmersorttal kombináltam,hiszen ilyenkor kiszámíthatatlanabb az időjárás.A magasszárú sportzokni még midig menőnek számít,gondoltam kihasználom mielőtt újra hosszúnadrágba bújnék. 
Aki szemfüles már láthatta az Instagramon, hogy szeptember elején hatalmas útra indulok az óceánon túlra,hiszen az őszi szezonnal nemcsak a meleg holmik kerülnek elő, hanem a divat hetek is megérkeznek. Nekem pedig ott a helyem ahol új inspirációt nyerhetek. Hatalmas szervezésben vagyok és közben a megfázásból kúrálom ki magam,ami kissé levesz a lendületemből. Élvezzétek ti is az augusztus utolsó napjait és találkozzunk szeptemberben. Ha kíváncsiak vagytok milyen élményeket tartogat a legközelebbi utam, akkor kövessetek a közösségi oldalakon (Instagram, Facebook ) , ahol sok-sok képanyaggal fogok jelentkezni és remélem találkozom ismét világsztárokkal de emellett megmutatom a kedvenc városom legszebb helyeit amit csak blogger-szemmel láthatunk :)
Addig is sok-sok pozitív energiát küldök nektek.

OUTFIT
Orange sweatshirt, T-shirt, short : GASJEANS
Sunglasses: POLICE / GASJEANS

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon

gasjeans-smizedivat-chaby-ferfidivat-gas-street-style-narancs-_4.png

gasjeans-smizedivat-chaby-ferfidivat-gas-street-style-narancs-_3.png

gasjeans-smizedivat-chaby-ferfidivat-gas-street-style-narancs-_5.png

gasjeans-smizedivat-chaby-ferfidivat-gas-street-style-narancs-_6.png

 Festy-vel :) 

festy-chaby-divatbloggerek-magyarorszag-.png

gasjeans-smizedivat-chaby-ferfidivat-gas-street-style-narancs-_1.png

Fotók: Szín Róbert / @Robertcolour 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr457731736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.