◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 0 9 . 06 . WHITE ON WHITE

◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 0 9 . 06 . WHITE ON WHITE

2015. szeptember 06. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 

35a.png

Tervek, események, találkozók..... a sok munka miatt mindig nagy figyelmet szentelek annak, hogy maradjon idő a barátokra és egy kis pihenésre is. Mivel a munkám egyben a szenvedélyem, így gyakran túlhajtom magam és nem veszem észre, hogy egész nap a számítógép előtt ülök. Nagyon fura nyaram volt, hiszen nem volt időm nyaralásra helyette végigdolgoztam ezt az időszakot. Szerencsére mindig megtalálom a munkában is az örömöt, ezt a posztot is azért mutatom meg nektek, mert eszembe juttatja a elmúlt nyár önfeledt hangulatát. Arra figyelmeztet, hogy próbáljunk meg igazán értékelni minden egyes pillanatot az életünkben és élvezni mindazt. 

Az egyszerűbb néha jobb; most ezt a szabályt követtem, amikor összeállítottam az outfitemet. Jól szabott zakó egy egyszerű pólóval, szakadt farmerrel és egy menő sportcipővel amely izgalmas városi megjelenést ad bárki számára. A kifinomult kiegészítők, mint a mintás lószőrből készült sportcipő és egy preppy stílusú karóra laza kényelmes, stílust kölcsönöznek a megjelenésemnek.

Ne felejtsétek el, minden perc számít !

OUTFIT

white blazer: ZARA
ripped jeans: Vintage
ponyhair sneakers: AXELARIGATO
watch: Daniel Wellington

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek   FACEBOOKon |  INSTAGRAMon

 

38white-outfit-1500.png

40ab.png

33ab.png

41.png

34a.png

44a.png

36a.png

42cipo.png

Fotók: Szín Róbert / @Robertcolour

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr977765028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.