Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe 2015

Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe 2015

2015. szeptember 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

mercedes-benz-fashion-week-hungary-centarl-europe-2015.png

A Design Terminál és a Mercedes-Benz stratégiai megállapodásának eredménye, hogy októberben megvalósul Magyarország első Mercedes-Benz Fashion Week-je, a hároméves Central European Fashion Days és a Toni&Guy Fashion Week Budapest szakmai összefogásának köszönhetően.

A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe (MBFWCE) célja, hogy lehetőséget nyújtson a közép-európai régió – Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szerbia valamint Horvátország – legtehetségesebb tervezőinek, hogy kollekcióikat egy minőségi platformon mutathassák be Budapesten. A névadói szponzorság egyik legnagyobb előnye, hogy az esemény olyan nemzetközi szakemberek – buyerek, újságírók – figyelmét is felkelti, amelynek köszönhetően a tervezők új szakmai kapcsolatokra, együttműködések kialakítására és nemzetközi reputációra tehetnek szert.

A Gombold újra! Közép-Európa pályázat nagyszabású döntője továbbra is a program kiemelt eseménye marad. A záróeseményen a legjobb húsz döntős tervező kollekciója vonul fel, majd bemutató eredményhirdetéssel zárul.

Gombold újra! Közép-Európa pályázat

A Gombold Újra! Közép-Európa pályázatot idén ötödik alkalommal hirdette meg a Design Terminál. A pályázat a tavalyi évben lépett nemzetközi szintre, az idei év legfontosabb újdonsága, hogy már hat ország tehetségei pályázhatnak, a Visegrádi négyek országai mellett, Szerbiával és Horvátországgal bővült a résztvevő országok száma.

Design Terminál

A Design Terminál a magyar kreatívipar fejlesztéséért felelős ügynökség. Célja, hogy a digitális gazdaság, a formatervezés és a várostervezés ágazataiban tevékenykedő, magas hozzáadott értéket előállító hazai vállalkozások sikerrel érjék el a globális piacot. Inkubációs programjának részeként konzultációt, mentorálást, hazai és nemzetközi szakkiállításokon és vásárokon való megjelenést, valamint befektetési mediációt biztosít partnereinknek. Szolgáltatásaink szakmai kiválasztás útján, térítésmentesen érhetőek el. Tevékenységét az Európai Bizottság 2014-ben az Európai Vállalkozások Ösztönzéséért Díjjal ismerte el.

A Mercedes-Benz Fashion Week Central Europe nemzetközi platformként szolgálja a feltörekvő közép-európai tervezők bemutatkozását, elősegítve ezzel a régió kreatív iparának aktív együttműködését.

PROGRAMOK :  mbfw-centraleurope.com/programok

JEGYVÁSÁRLÁS : eventbrite.com/mercedes-benz-fashion-week

 mercedes-benz-fashion-week-hungary-centarl-europe-2015d.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr337829246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.