◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 1 1 . 2 7 . Blue on blue

◄ O U T F I T 2 0 1 5 . 1 1 . 2 7 . Blue on blue

2015. november 27. - SMIZEDIVAT by Chaby

calvin-klein-watch-karorak-yohji-yamamoto-y3-adidas-sneakers-street-style-blue-karacsonyi-ajandek_9.png

Itt a hétvége, a csípős hideg reggelek és vastag takaró alá bújós délutánok ideje. A hétköznapi szigorú uniformist ilyenkor leválthatjuk egy laza színesebb, de mégis stílusos külsőre.
Még mindig erőszeretettel kombinálom az elegáns darabokat sportcipővel ,ez olyan különc és menő megjelenést ad. Egyik kedvenc webshopomból választottam ezt az ugyancsak színben harmonizáló Y3 (Yohji Yamamoto) sportcipőt, amely futurisztikus formájával és hiperkényelmes -puha boost talpával belopta magát a szívembe. Lehet sliponként(belebújósként) és fűzővel is hordani, igazi alapdarab, nemcsak sportfanatikusoknak. A jéghideg kobaltkék öltöny csak árnyalatában tűnik hűvösnek ,hiszen meleg gyapjú anyagból készült. A minőségi olasz flanelgyapjú kényelmes viselet és akár egy pamut pulcsival is lehet hordani, ahogy én is tettem.
Kiegészítőként egy minimál stílusú Calvin Klein karórát választottam fekete számlappal és nemesacél szíjjal. Ez az egyik előszülinapi ajándékom, amivel nem bírtam várni és muszáj volt felvennem ehhez az outfithez. Legyen szó Születésnapról vagy Karácsonyról egy férfit mindig meg lehet lepni egy ilyen szép sváji szerkezetű karórával.

Outfit

sportcipő: Y3 -Yohji Yamamoto
karóraCalvin Klein
Kék gyapjú öltöny: H&M Modern classic

Photos by VivienAratophotography

 

 Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

calvin-klein-watch-karorak-yohji-yamamoto-y3-adidas-sneakers-street-style-blue-karacsonyi-ajandek_8.pngck-calvin-klein-ora-karorak-prokarorak-watch-.png

calvin-klein-watch-karorak-yohji-yamamoto-y3-adidas-sneakers-street-style-blue-karacsonyi-ajandek_1.png

calvin-klein-watch-karorak-yohji-yamamoto-y3-adidas-sneakers-street-style-blue-karacsonyi-ajandek_7.png

calvin-klein-watch-karorak-yohji-yamamoto-y3-adidas-sneakers-street-style-blue-karacsonyi-ajandek_5.png

calvin-klein-watch-karorak-yohji-yamamoto-y3-adidas-sneakers-street-style-blue-karacsonyi-ajandek_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr118118898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.