Hello Sexy

Hello Sexy

2016. március 16. - SMIZEDIVAT by Chaby

 glamglow-magyar-iszap-maszk-legjobb-kemiai-hamlaszto.png

A Glamglow céget 2010-ben Glenn és Shannon Dellimore alapította,kizárólag backstage és professzionális használatra a hollywoodi szórakoztatóipar,zene- divat- és díjkiosztó iparágaiban. A márka 2011-re vált elérhetővé a kiskereskedelem számára,ahol néhány hónap alatt hatalmas vihart kavart, és mára már 86 országban,több mint 6500 luxus kiskereskedelmi üzletben,spa -ban,luxusszállodában,luxushajókon,légitársaságoknál kapható.

Az elmúlt 4 évben a Glamglow egy hihetetlen sikertörténetté vált, miután számos szépség-díjat nyert és az innovatív iszapkezelés területén az egyedülálló TEAOXI szabadalmukat világszerte elismerés követte. A TEAOXI úgynevezett "valódi levél" technológia egy gyorsan ható kezelés, ami azonnali látható eredményeket produkál. Elsősorban arctisztítókat és S.O.S maszkokat találhatunk a márka kínálatában, amelyek készek arra hogy egy nagyobb esemény előtt nagyon rövid idő alatt "kamerakész" megjelenést biztosítsanak arcbőrünknek nemtől és kortól függetlenül.

Szerencsére Magyarországra is megérkezett és a Douglas polcain ti is felfedezhetitek ezeket a feltűnő és kívánatos csomagolásba rejtett luxustermékeket. Nemrég nekem is alkalmam nyílt kipróbálni és gondoltam bemutatom nektek az egyik legnépszerűbbet közülük, ami a mélytisztító arclemosó és az ikonikus szupermaszk.

glam_glow_supermud_review.jpg


SUPERCLEANSE™ DAILY CLEARING CLEANSER Arclemosó
A világ első "iszap-ból-hab" (Mud-to-Foam) arctisztítója problémás bőrre, mely mediterrán agyagot, bambusz faszenet, fekete köménymag kivonatot, édesgyökeret, Teaoxi eukaliptusz levél port tartalmaz. Egyszerű a használata: masszírozzunk egy mogyorónyi szupertisztító iszapot az arcunkra majd egy kis vízzel habosítsuk fel és alaposan öblítsük le. Tökéletesen megtisztítja a bőrt , összehúzza a pórusokat a felesleges olaj mennyiséget pedig maradéktalanul felszívja.

glamglow_mud_to_foam_cleansers_thirstycleanse_and_supercleanse_arctisztito_iszapos.jpg

SUPERMUD® CLEARING TREATMENT iszap maszk

A Glamglow legsikeresebb, díjnyertes terméke. Férfi,- és női bőrproblémákra egyaránt megoldást nyújt, úgy mint akne, pattanás, mitesszer, szőrbenövés , borotválkozás utáni kiütés és perceken belül csökkenti a pórusok méreteit. A speciális ereje a különleges kémiai hámlasztásban rejlik. A glikolsav, tejsav, szalicilsav, mandulasav, azelasav, pirosszőlő-sav egyszerre segítenek az elhalt bőr lehámlasztásában és a bőrmegújításban. Eltüntetik a bőrhibákat, a barna foltokat , egységes ,szép, üde bőr a végeredmény. Az arctisztítóhoz hasonlóan az iszap és a faszén felszívják a felesleges olajakat, elpusztítják a baktériumokat, a Teaoxi eukaliptusz levél darabok pedig nemcsak felfrissítik a bőrt, hanem a flavonoidokat közvetlenül a bőrbe juttatva fejtik ki gyógyító hatásukat.

glam_glow_supermud_agyag_iszap_maszk_ferfi_women_men.png


Nagyon tetszik, hogy miközben a márka az amerikai csillogó világról, a ragyogásról,a vörös szőnyegről és a sztárokról szól,mégis egy családi vállalkozáson keresztül próbálja bemutatni magát.A honlapon láthatjuk a szimpatikus házaspárt, ahogy a találmányukról mesélnek illetve jó néhány rajongót , akik szelfiket készítettek kedvenc Glamglow maszkjukban,és most a weboldalon szerepelhetnek.
A luxus érzése kerített hatalmába amint elkezdtem kibontogatni ezeket a különlegesen dizájnba bújtatott kis szépségeket.A papírhenger kinyitásakor egy feltekercselt üzenet ugrott rám a dobozból Hello Sexy ezüst felirattal,és én hagytam magam elcsábítani. Imádtam használni őket, mert napokig elképesztő puha és ragyogó lett az arcbőröm.

Próbáljátok ki ti is és posztoljátok Instagramon a több millió rajongóhoz hasonlóan,mert ez a kedves cég szívesen osztja meg a képeiteket a saját oldalán.

 Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

masque-glamglow-supermud.jpg

glamglow-supermud-arcmaszkok-luxus-termek-borapolas-ferfi-_3.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr578480680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.