◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 0 4. 3 0 . Alapdarabok a tavaszi szezonra

◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 0 4. 3 0 . Alapdarabok a tavaszi szezonra

2016. április 29. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

fashion-days-online-webshop-designer-ruhak-moschino-ysl-saint-laurent-emporio-armani-ora-ferfidivat_4.png

Bár a heti időjárás annyira nem kecsegtet minket sok jóval, én mégis a tavaszi szezon lázában égek. A téli  szereléseket lassan elpakolom a szekrény mélyére és előveszem a lazább darabokat. Mivel a férfidivat idén a tavalyihoz képest nem sokat változott, inkább csak kiegészült néhány újdonsággal, ezért szerencsére sok alapdarabot újra tudok hasznosítani.

Sose feledjük az örök szabályt: a stílus  kötelező kellék, ha kilépünk az utcára.

Természetesen azért nem árt felfrissíteni 1-2 vadiúj darabbal ruhatárunkat. Én is így tettem, és jó szokásomhoz híven a kiegészítőkkel indítottam. Egy szuper napszemüveg mindig jó befektetés hiszen a tavaszi-nyári szezont nem lehet enélkül átvészelni. Nekem egy kék lencséjű, hőn áhított Yves Saint-Laurent-ra esett a választásom és hozzá egy fémszíjas Emporio Armani karórára. Abszolút szerelem volt mindkettő, amikor online szemezgettem a Fashion Days-en. Tudtam hogy nagyobb beruházás lesz, de megérte hiszen mindkét kiegészítő klasszikus és időtlen stílus, évekig lehet viselni anélkül hogy kimenne a divatból.

Ezután találtam rá erre a fehér Napapijri zakóra. Régóta akartam egy tökéletes szabású,kényelmes casual pamutvászonból készült zakót, amely nem túl hivalkodó és ünnepélyes. Egy galléros pólóval , enyhén koptatott farmerrel és tornacipővel ütős párosítás.

fashion-days-online-webshop-designer-ruhak-moschino-ysl-saint-laurent-emporio-armani-ora-ferfidivat_1.png

fashion-days-online-webshop-designer-ruhak-moschino-ysl-saint-laurent-emporio-armani-ora-ferfidivat_2.png

OUTFIT
Fehér zakó: NAPAPIJRI  | Galléros póló: Moschino | Óra: Emporio Armani | Tornacipő: Converse| Napszemüveg: Yves Saint-Laurent |-FashionDays SS16 collection 

 

...de itt még nincs vége.

Sok pasi elfeledkezik a bőrápolásról, és sokaknak ez már piperkőc dolog de az igényes, ápolt külső sosem elhanyagolható tényező és a barátnőtök is tuti egyetért ezzel. Évszakváltáskor a bőrünknek is megvannak az egyéni szükségletei. Az első napsugarak megjelenésével bőrünk is vágyik a felfrissülésre,ilyenkor használhatunk arcradírt ,bőrünket hajunkat hidratáljuk,és egyben védjük is az UV sugárzástól,illetve lecseréljük a testesebb illatú parfümünket egy citrusos,friss verzióra. Én ezekkel készülök a tavaszra:

 

  1. Kényeztető luxus ápolás a hajnak, a Kevin Murphy RE.STORE sűrű pakolás,mely habmentes technológiájának köszönhetően egy lépésben tisztítja és kezeli a hajat.

 

  1. Nektek is ajánlom a Glamglow Supercleanse arclemosóját illetve a Supermud arcmaszkját, mely 6 féle kémia hámlasztót tartalmaz. Sokkal hatékonyabb mint egy arcradír, gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket és nem sérti fel a bőr felszínét. Nemcsak megújítja arcunk teljes bőrfelületét , hanem megakadályozza a szőrbenövést , borotválkozás utáni kiütést és perceken belül csökkenti a pórusok méretét is.

 

  1. Ahogy a hajunkat úgy az arcunkat is hidratálni kell és védeni a napfény káros UV sugaraitól. Én ezt a leheletkönnyű irritációmentes Bioderma hydrabio perfecteur krémet kb  1 hete használom. Imádom, hogy nagyon hamar felszívódik,és élettelivé , üdévé teszi az arcbőrt. 30-as fényvédő faktort tartalmaz.

 

  1. Egy új illat jó választás, ha szezonváltásról van szó. Én télen mindig édeskés illatokat szeretek ,viszont tavasszal/ nyáron inkább a friss eszenciákat részesítem előnyben. A PRADA Luna Rossa Sport frissítő kombinációja pontosan ilyen, a cédracitrom,a bergamott,és a levendula párosításának köszönhetően.Ráadásul szupertartós.

 

Remélem nektek is megjött a kedvetek egy kis tavaszi felfrissülésre.

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

divat-_tavaszi-nyar-2016-kevin-murphy-restore-bioderma-hydrabio-perfecteur-glamglow-mud-maszk_1.png

fashion-days-online-webshop-designer-ruhak-moschino-ysl-saint-laurent-emporio-armani-ora-ferfidivat_3.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr588671668

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.