Kedvenc tavaszi újdonságaim

Kedvenc tavaszi újdonságaim

2016. május 04. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

Manapság, amikor minden médiából csak úgy záporoznánk ránk a különböző újdonságok,úgy gondolom egyre nehezebb lesz egy olyan dolgot alkotni amit eddig még sosem láttunk,ami ráadásul még különleges is.Ilyenkor egy pillanatra meg kell állnunk,a kezünkbe fogni és magunkban megünnepelni hogy a birtokunkban lehet ez a csoda.
Pont így tettem én is, amikor megfogtam és kipróbáltam ezt a három egymástól teljesen különböző ,nagyszerű  kozmetikumot,és amit most mindjárt veletek is szeretnék megosztani.

04_2.png


KEVIN MURPHY - RE-STORE.ME hajpakolás

Kedvenc hajápoló márkám legújabb gyöngyszeme ez a hajtisztító,és regeneráló pakolás. A Repair.Me hajszerkezet javító és ,- helyreállító termékcsalád tagja,amely egy samponból,balzsamból és ebből a tisztító pakolásból áll.
A RE.STORE megalkotásánál a legfrissebb öregedésgátló technológiát alkalmazták.A papaya enzimek zöldborsófehérjével való párosítása megköti a nedvességet,így javítja a haj nedvesség megtartó képességét.
Belülről kifelé építi újra a hajat,rugalmasságot,puhaságot és erőt adva; a végkifejlet pedig a mélyen táplált ,egészséges haj.Habmentes technológiájának köszönhetően egy lépésben tisztítja meg,és kezeli a hajat.
A legjobb eredmény elérése érdekében heti 1-2 alkalommal sampon és balzsam helyett használjuk!

 

GLAMGLOW GRAVITYMUD arcmaszk

A Glamglow a világ egyik leggyorsabban fejlődő bőrápolási márkája piacra dobta az eddigi leginnovatívabb termékét, a Gravitymud feszesítő kezelését.
Nemrégiben már írtam egy cikket erről a Californiai cégről amely szinte percről percre vált világhírűvé,és most ezzel az újabb újdonságukkal mi is találkozhatunk a Douglas polcain.
Ez a rendkívüli kontúrjavító és feszesítő maszk, amely fehér színűről sugárzó króm színűvé változik,miközben kisimítja,megemeli,tonizálja,és ragyogóvá varázsolja bőrünket.

glamglow-ezust-maszk-gravity-mud.png


A Gravitymud rendkívüli erejét a következőknek köszönheti:

VIZITIGHT Feszesítő Mátrix-szal + tengeri alga plazma+ BioDefine Polimerek adják az azonnal érezhető feszesebb bőrérzetet
LUNARLIFT felturbózva Szója Isoflavon Liposzómával és vörös alga kivonattal a feszesebb tónusosabb bőrért
COSMIPLEXION izlandi moszattal, hialuronsavval és ásványi anyagokban gazdag agyaggal,hogy a bőrt fiatalabbnak és rugalmasabbnak érezd
TEAOXI comlex fehérmályvával + édesgyökér levéllel,amelyek segítségével a bőr feszesebbnek fog látszani.

bioderma07_hydrabio_spf_30.png


BIODERMA HYDRABIO Perfecteur SPF 30

Ez a lyoni márka amely már több mint 10 éve van a magyar piacon,és amit kezdetektől fogva nagyra tartottam,hiszen nemcsak hogy gyönyörűen néznek ki a patika polcain ,de termékeik nem csupán a bőrproblémák tüneteit kezelik,hanem a problémák okait is.
Most a Hydrabio család legújabb tagját ,a Hydrabio Perfecteur SPF 30-at köszönthetjük hazánkban is,mely egy új generációs hidratáló,egy új technológia-a biometrikus lamelláris emulzió-révén célzottan juttatja el az Aquagenium szabadalom aktív hatóanyagait a sejtekhez.E vitamin tartalmának és magas faktórszámú fényvédelmének köszönhetően megakadályozza a korai bőröregedést.Lágy fókuszhatást biztosító szemcséi,valamint rózsaszín,púderes textúrája révén elfedi az apró ráncokat és egyenletesen ragyogóvá varázsolják a bőrt.Eredmény :hosszantartóan hidratált, ragyogó, üde, bársonyos bőr.

Mindhárom terméket imádom,ajánlom hogy próbáljátok ki őket ti is,nem fogtok csalódni! Igazi luxuskényeztetés ami mindenkinek jár

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr78675406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.