Üdítő vidámság  !

Üdítő vidámság !

2016. május 04. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

kevin-murphy-beauty-eggs-phonecase-telefontok-lush-kozmetikum-glamglow-arcmaszk-.png

 SERENDIPITY szappan | YUMMY MUMMY tusfürdő |BUTTERED BRAZILS ajakbalzsam | PASSION FRUIT ajakbalzsam | OCEAN SALT arc-és testradír | CANDIES-GIFTS Tükörtojás iphone telefontok 

 

Mindig is imádtam a vicces, vidám, színes kiegészítőket , a különleges formákat mindent ami innovatív és van mögötte mondanivaló. Most is belebotlottam néhány ilyenbe, és úgy gondolom mindenkinek érdemes használni ezeket a mindennapok során, hiszen a humor pozitívan hat a lelkiállapotunkra. Indítsd a napod te is vidám, színes hangulatban, hiszen egy pörgős, munkával teli napot könnyebb átvészelni egy kis mókával megfűszerezve.

 

TÜKÖRTOJÁSOS Iphone tok

A humoros kiegészítők nem hiányozhatnak az életünkből. Én kifejezetten szeretem ezeket a vicces telefontokokat ami a szelfiken is jól mutat. Nem beszélve arról, hogy remek beszédtéma minden társaságban. Nekem van már táblacsokis, szörnyszemes, felhő alakú és most itt a legújabb, a tükörtojásos. Ugye milyen jópofa ?!? 

 


SERENDIPITY szappan

A  Lush jóéjt szappan hosszú hengerekben érkezik a boltokba,amit vásárláskor szeletelnek ilyen gusztusos kis korongokká. Belül krémes,halványlila,külső rétege áttetsző,sötétlila,amiben valódi levendulavirágok láthatók. Francia levendulát és kamillát tartalmaz,illata a levendularajongók kedvencévé fog válni,hiszen teljes mértékben ez határozza meg. Én imádom ezt a szappant,igazi nyugtató varázslat.

lush-kozmetikum-szappan-levendula-ajakbalzsam-csokis-mangos-arcradir-so-testradir_5.png


YUMMY MUMMY tusfürdő

Eredetileg anyák napi termék,viszont abszolút újdonság,úgyhogy itt a helye!Arról nem is beszélve, hogy milyen szépen illik a képen a többi termékhez. Gyönyörű halványlila tusfürdő moszatkivonattal, kakaóvajjal, brazil narancsolajjal, tonka babbal. Mézes, édes, vaniliás illata igazán érzéki a színe pedig vicces ahogy belilulunk tőle zuhanyozás közben.

lush-kozmetikum-szappan-levendula-ajakbalzsam-csokis-mangos-arcradir-so-testradir_2.png

BUTTERED BRAZILS ajakbalzsam

Utóbbi időben igazán megkedveltem ezeket a finom illatú balzsamokat a Lush-tól. Én elsősorban este használom,nappalra inkább a tekerőset szoktam mivel ahhoz nem kell az ujjamat is használnom. Ez a kis brazil csoda megint csak egy remek alkotásnak bizonyult a Lush-tól, melyet az isteni csokis kakaós illat határoz meg. Brazildió-olajjal,shea vajjal,étcsokival,pirított kakaóval csábít minket,mi pedig a közelben állókat, miután felkentük.

lush-kozmetikum-szappan-levendula-ajakbalzsam-csokis-mangos-arcradir-so-testradir_1.png

PASSION FRUIT ajakbalzsam

Egy kis repeta az ajkaknak. Abszolút nyárhoz passzoló egzotikus illatú ajakápoló kókuszolajjal, jojobaolajjal, maracujavirág olajjal. Ugye milyen jól hangzik? Gyümölcsös mint egy finom nyáresti koktél.

lush-kozmetikum-szappan-levendula-ajakbalzsam-csokis-mangos-arcradir-so-testradir_3.png

 

OCEAN SALT arc-és testradír ( öntartósító)

Ez a termék nem a legújabbak közül való,viszont az öntartósítás a Lush-nál viszonylag új fogalom,és elég izgalmas dolog úgyhogy muszáj pár szót ejteni róla. A Lush nemrégiben egy olyan innovatív módszert talált fel, ami segít abban hogy jónéhány termékben teljesen elhagyható legyen a mesterséges tartósítószer használata. Most az Ocean salt  is elérhető a korábbi formájában,illetve az új öntartósító verzióban  is,hogy mindenki megtalálja a neki valót.
Egy nagy adag só,vodkában pácolt zöldcitrom,grapefruit segít felidézni a pezsdítő óceán illatát. Aki pedig még sosem érezte az óceán illatát,most elég csak a tus alá ugrania és végigdörzsölni a testét ezzel a frissítő radírral.

lush-kozmetikum-szappan-levendula-ajakbalzsam-csokis-mangos-arcradir-so-testradir_4.png

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

 Szerző: Hadikfalvi István

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr648685342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.