7 férfi-trend a 2016-os tavaszi-nyári szezonra

7 férfi-trend a 2016-os tavaszi-nyári szezonra

2016. május 19. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 ferfi-trend-2016-tavasz-divat-formen.png

Mindig izgalmas új trendekkel kísérletezni és új darabokkal felfrissíteni a ruhatárunkat. Összegyűjtöttem a legstílusosabb trendeket, melyek idén meg fogják határozni mindennapjainkat. Íme néhány támpont, hogy mire figyeljünk mielőtt a kosarunkba dobáljuk a kiszemelt darabokat.

 

Military

A férfidivat imádja a funkcionális dolgokat, ezért a katonai ihletésű dzsekik, kabátok évről-évre visszatérnek a kifutókra majd az utcákra is. A tavaszi-nyári szezonban most a tervezők a háborús övezetből kikacsintva a szafari stílusjegyeit gondolták újra. Megmaradtak a praktikus zsebek, rojtok , rátétek melyeket most puhább anyagokkal párosítottak. A kényelmes vászon,vagy a leheletvékony orkán anyagból készült dzsekik, parkák vagy bomber jellegű kabátok egyaránt megtalálhatóak a high fashion és a fast fashion márkák kollekciójában. 

ss16-key-pieces-safari_1.jpg

KULCSDARABOK

 military-katonai-trend-ferfidivat-2016-.png

Bézs az új fekete

A semleges színek használatával sosem lőhetünk mellé, hiszen letisztult és hétköznapi külsőt ölthetünk magunkra.Őszintén szólva én nagyon megkedveltem már a téli szezonban is a camel, teveszőr színt, most tavasszal viszont egy kicsit világosabb palettát választottam. A trendek jól mutatják, hogy a csontszín, a bézs, a taupe, a nude szín és a világosabb barna árnyalatok , mint a tejcsokoládé vagy az égetett cukor színe mind hordható variációk, akár sötétebb árnyalatokkal kombinálva is. Ha szeretnél kilépni a komfortzónádból és különc lenni akkor párosítsd fekete színnel, így még karakteresebb lehet a megjelenésed.

ss16-trend-beige-besz-color-semleges-szin-divat-ferfi-street-trends-neutral.png

 KULCSDARABOKkollazs.jpg

Keretezd az arcod!

Ahogyan a ruhák trendjei, úgy a napszemüveg trendek is szezonról-szezonra változnak. Egy jó napszemüveg minden férfinak kötelező darab, hiszen ahogy a mondás is tartja " a napszemüveg öltöztet". A tavaszi napsütés ellen védjük szemünket egy stílusos és menő szemüveggel.Válasszunk egy minőségi darabot,ami nemcsak időtálló,de biztos védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen is! Idén a retro szerelmesei örülhetnek, hiszen a kerekebb 60-as évekbeli fazonok, főleg a fémes keretek lesznek divatosak. De találkozhatunk színes lencsékkel is így még jobban élvezhetjük a csodás tavaszi naplementéket.

aw16-street-trends-sung.jpg

KULCSDARABOK

collage.png

Sportcipő

Nem meglepő, hogy a trendek közé egy sneaker válogatás is bekerült, hiszen személy szerint imádom őket. Minden szezonban beszerezek jónéhány darabot melyeket aztán többféle stílussal kombinálok. Egy feltűnő karakteres fazon például kiemeli az outfitünket ,de egy semleges színű minimál fazonra is szükségünk lehet a ruhatárunkba ha letisztult viseletre vágyunk. Legyen fűző nélküli, vagy hosszú szárú , bőr vagy neoprén anyagból, az idei trend a futurisztikus,szokatlan anyagmegoldásokról szól.

cool-kicks-sportcipo-sneakers-trend-men-ss16-kicsi.png

 KULCSDARABOKcollage_1.png

Galléros póló

A klasszikus Pique póló sosem volt ennyire divatos mint ebben az évben. A vintage stílust erősítve tért vissza közénk és árasztotta el az üzletek polcait. Viselhetjük úrifiú módjára, pasztell színekben ,mint aki épp a golfpályáról sétált le vagy kombinálhatjuk modernebb részletekkel, pl.: szakadt farmerrel , bőrdzsekivel és mindjárt vagányabban fogunk festeni.. A lényeg hogy döntsük el kik akarunk lenni !

trends16texture.jpg

 KULCSDARABOKcollage_2.png

Laza nadrágok

Lazíts a külsődön egy kényelmes nadrággal! A skinny jeans-ek és a szűk fazonú nadrágok ideje lassan lejár, úgyhogy érdemes beszerezni 1-2 bővebb modellt. A palazzo fazonok extrább kényelmet nyújtanak mint amelyek eddig a lábunkra cuppantak. Én úgy érzem ,hogy emiatt ezt sok pasi fogja szeretni. Íme néhány remek példa amelyet összegyűjtöttem nektek.

skipss16-relax-leg.jpg

KULCSDARABOK 

relaxed-pants-laza-nadragok-ss16-trend_1.png

Klasszikus kiegészítők

Az tény, hogy sok mindent megtudhatunk arról a férfiról aki odafigyel a kiegészítőire. Egy jó ízléssel megválasztott táska, napszemüveg, karóra hozzátesz az öltözékhez és meghatározza viselője stílusát. Válasszunk klasszikus alapdarabokat, ugyanis a hölgyek elsőre mindig a kiegészítőket veszik szemügyre rajtunk! 

skipss16-accessories.jpg

acc_for_men.png

Remélem a kedvenc trendjeimből ti is találtok kedvetekre valót. Ha megtetszett esetleg valamelyik darab, akár meg is nyerhetitek. A Fashion Days most minden héten 50.000 Forint értékű vásárlási utalványt és egy félmillió forintos fődíjat sorsol ki vásárolói között.  A játékkal kapcsolatos részleteket a linken találjátok: Itt 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr678724770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.