Biztonságos napozás

Biztonságos napozás

2016. augusztus 17. - SMIZEDIVAT by Chaby

bioderma_2_napozashoz_photoderm_aquafluide_1.png

BiotechUsa Solar kapszula | Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF+ 50 |Bioderma Photoderm  Bronz Spray SPF 15 |Bioderma Photoderm  napozásutáni testápoló | Bioderma Photoderm  Bronz Spray SPF 30 | Dolce & Gabbana Napszemüveg kék lencsével 

Nálam a nyaralás elsősorban tengerparti pihenést jelent,és megpróbálok minden évben 1-2 hetet ilyen helyen tölteni.Víz mellett kicsit könnyebben le tud égni az ember, mert a hűvös szellő sokkal elviselhetőbbé teszi a napozást,ami megtévesztő lehet a városi forró levegő után.


Ebben az évben ismét egy megbízható márkát választottam a biztonságos napozáshoz, mert nem szeretném, hogy egy leégés elvegyen egy napot az amúgy is rövid nyaralásból.
Először is szeretnék bemutatni nektek egy nagyon jó kis kapszulát,amit hónapok óta tesztelek,és szolizás közben csodát művel a bőrömmel.A sok béta karotinnak köszönhetően nagyon gyorsan barnulok a segítségével,amit korábban sosem tapasztaltam.A BiotechUsa Solar béta karotinnal,A és C vitaminnal,és L-tirozinnal segíti a melanintermelést és hozzájárul a bőr normál működéséhez.Napozáshoz is használni fogom,és biztos sokkal látványosabb lesz a végeredmény.Ezen kívül ezzel készítettem fel a bőröm a sok napozásra.

biotechusa_solar_betakarotin_barna_bor_napozas.png


Krémek tekintetében 3 féle naptejet viszek magammal.Egy 30 faktoros natejet az első napokra,egy 15 faktorosat ha már barnább a bőröm,és egy jobban felszívódó formulát az arcomra. Ezen kívül egy napozás utáni testápolót, amit esténként használok hogy megnyugtassa a bőröm.
Az arcomra a Bioderma Photoderm Max Aquafluid SPF+ 50-et használom. Ez egy jó erős fényvédős naptej,de egy nyaralás során az ember sokat van a napon, és ez elsősorban az arcunkra vonatkozik. Ha nem a tengerparton fekszünk akkor a városban mászkálunk, felfedezzük az idegen tájakat. Én már égtem le városnézés közben is, főleg az orrom pirul meg legelöszőr amit utálok. Ez a napvédő vízkönnyűségű állagának köszönhetően nagyon kellemes visetet. Zsíros bőrre is használható, könnyen felszívódik és mattító hatással bír.
Ha hosszú időt töltök a napon illetve az első napokon a Bioderma Photoderm SPF 30-as sprayt használom,ami kiválóan felszívódik,és nagyon szereti a bőröm. Az illata is kellemes, és egyáltalán nem hagy fehér, zsíros foltokat maga után, mint néhány más naptej. Ezt többször teszteltem és mindig nagy biztonságban éreztem magam, és sosem csalódtam benne, mert tökéletesen megvédett a naptól.

bioderma_jo_napozokrem.png


Későbbiekben a Bioderma Bronz Spray SPF 15-öt szoktam használni, amely serkenti a bőr természetes barnulási folyamatát. Emellet szintén egy könnyű formula, amely jól felszívódik és egy rövidebb távú védelmet biztosít. Ez a kedvencem, minden évben használom,és nagyon kellemes a használata.
Miután egész nap ki van téve a bőrünk a forró napsugarak hatásának, muszáj megnyugtatni, hidratálni. Ezért esténként a Bioderma Photoderm napozás utáni testápolóját használom, amely szintén egy könnyű és gyorsan felszívódó formula. Bőrpuhító és bőrnyugtató összetevőkkel gazdagított: az allantoin és a ginkgo biloba gondoskodik a felhevült bőr megnyugtatásáról. A glicerin és shea vaj hidratálja és újrastrukturálja a bőrt, így gátolva a napozás utáni bőrszárazságot.


Mindegyik terméket bátran ajánlom férfitársaim figyelmébe is mivel egyszerű a használatuk és az illatuk is friss, és nagyon kellemes bárki számára. Remélem, hogy a tanácsaimat követve ti is szép barnán, és egészséges bőrrel tértek haza a nyaralásotokból.

  Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

bioderma_napozashoz_photoderm_aquafluide.png

bioderma_napozasutani_krem2.png

 Szerző: Hadikfalvi István

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr8310421650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.