10 érv amiért a gyors jobb

10 érv amiért a gyors jobb

2016. szeptember 26. - SMIZEDIVAT by Chaby

 cc_netkombat_statik_1000x600.jpg

1. Gyakran vásárlok interneten, mert könnyű és időt spórolok vele. Természetesen én is féltem az elején az online vásárlástól, de például kisebb kiegészítőket, lakásdekorációt, kütyüket , kozmetikumokat nyugodt szívvel dobok bele a virtuális kosaramba. Negatív tapasztalat eddig még nem volt és remélem a jövőben sem lesz.

2. Bárki bármit mond, Dórival (Chloe from the woods bloggere) ellentétben én szeretem a fast fashion márkákat azaz a "gyors divat " különlegességeit. Annyira szuper, amikor bemegyek a kedvenc üzletembe és válogathatok a hetente frissülő kínálatból. Igazi terápia egy rosszul sikerült nap után, és persze pénztárcabarát is. Általában impulzusvásárló vagyok, ami annyit tesz, hogy azonnal megveszem, ami nagyon megtetszik. Sajna jártam már úgy - ahogy valószínűleg ti is-, hogy napokig gondolkoztam 1-1 hőn áhított ruhadarabon és elvitték előlem. Igazán bosszantó dolog.

 01_3.png

3.Hatalmas változás előtt állok, mert 8 év után egy kis budapesti lakásból végre elköltözöm a párommal egy szuper lakásba zugló kertvárosi részébe. Viszonylag ez is gyors döntés volt, mert összesen 4 lakást néztünk meg és azonnal beleszerettünk az egyikbe, amikor megláttuk a kis udvart az erkélyről. Rögtön a nizzai nyaralásunk ugrott be róla, már csak a pálmafák hiányoztak a kertből. A felújítás is szuper gyors lesz, mert nincs túl sok időnk minderre.

4. Ha nincs ihletem, mert éppen alkotói válságban vagyok akkor egy gyors szelfi egy szuper outfitben mindig jól jön. Az sem akadály,ha elfogy a mobilinternetem,mert most gyorsan tölthetek fel szelfit, akár bevásárlás közben is,a Coca-Cola promóciós nyitófülén található ingyen internet-kód segítségével, és a szomjamat is olthatom közben.Imádom az ilyen igazi 21. századi szupergyors megoldásokat.

02_3.png


5. Tipikus nálam, hogy a reggelem villámgyors nem úgy, mint Dórinál aki lassan és kényelmesen készülődik. Napi rutinom; gyors tusolás, gyors reggeli, gyors öltözés és a végén egy gyors csekkolás a tükörben, mert anélkül sosem lépek ki az utcára . Szeretem az utolsó pillanatig húzni az időt és begyorsítani, amikor ketyeg az óra.

6. A gyors átöltözés nálam alap. Vicces visszaemlékezni például arra, hogy a divathetek alatt New Yorkban egy nap többször is át kellett öltöznöm és mondhatom, hogy igazán találékonynak kellett lenni mindehhez, mert a bemutatók között nem volt mindig idő hazaugrani. Ezek az igazi blogger-titkok, melyek sosem kerülnek napvilágra, de annyit elárulhatok, hogy a szégyenlősség itt szóba sem jöhetett:)

03_3.png

7. Szeretem magam vágni a hajamat, így hetente vagy kéthetente egy gyors igazítást mindig beiktatok. Nem mintha nem lenne egy nagyon jó fodrászom, de általában még hozzá sincs időm elmenni.

8. Bloggerként nem mindenki mondhatja el magáról, hogy képes a tízujjas vakírás technikára. Nagyon örülök, hogy suliban volt ilyen órám és most kamatoztathatom, hiszen negyedannyi idő alatt írok meg egy cikket és válaszolok az ezernyi e-mailre, amit nap mint nap kapok.

04_4.png
9. Nálam a napi gyors bevásárlás majdhogynem függőség. Észrevettem magamon, hogy a fogyasztói társadalom tipikus szereplője vagyok, mert mindennap képes vagyok valami apróságért leugrani a közértbe. Akár egy Coca-Colaért, rágcsáért vagy a kedvenc császárzsömlémért.

10. Tulajdonképpen az egész életvitelemre, bloggerként a mindennapi munkámra igazán jellemző az instant, gyors kifejezés. Az interneten élni, mindig naprakésznek lenni, akár a metrón is levelezéseket intézni, naponta posztolni, folyamatosan fotókat készíteni, új inspirációkat gyűjteni nem lehet lassú tempóban. Ha egyszer egy ilyen hobbira adjátok a fejeteket, akkor mindjárt húzzatok egy nyúlcipőt is hozzá!

Nézzétek meg Dóri posztját is , aki a lassú mellett tette le voksát!

Ti vajon milyen típusok vagytok?

Cokestream.hu

 

 Ha tetszett a bejegyzés követhettek FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

05_4.png

06_5.png

netre-szomjazol-ingyen-internet-vodafone-coca-cola-kod-tolteni-50mb-adatforgalom_1.jpg

netre-szomjazol-ingyen-internet-vodafone-coca-cola-kod-tolteni-50mb-adatforgalom_2.jpg

netre-szomjazol-ingyen-internet-vodafone-coca-cola-kod-tolteni-50mb-adatforgalom_3.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr2611717361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.