USE Unused F/W 2016 - FashionWeekBudapest

USE Unused F/W 2016 - FashionWeekBudapest

2016. november 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

show.jpg
A múlt szombat esős borongós őszi délutánján szinte kimozdulni sem volt kedvem a lakásból, mégis egy igen izgalmas divateseményre invitáltak, aminek egész egyszerűen nem mondhattam nemet. A Tesla modern, indusztriális épületében rendezték meg a USE Unused 2016 őszi/téli kollekciójának bemutatóját a FashionWeek Budapest szervezésében. 

A divatbemutató előtt volt szerencsém a kulisszák mögé is bepillantani,így láthattam a fodrászokat,a sminkeseket munka közben ahogy a végső simításokat végzik a modelleken. Mindig annyira izgalmas látni a háttérben folyó munkát, hiszen ezt a nyüzsgést a nézőtéren ülők nem láthatják, csupán a végeredményt csodálhatják meg. 
A plafonról lecsüngő gigantikus gömblámpák, a szokatlan labirintusra emlékeztető kifutó a nemzetközi divathetek hangulatát idézte, ahol most minden néző élvezhette az első sorban ülők kiváltságát és testközelből láthatta az öltözékeket.
Ezek a nők magabiztosak, stílusosak és céltudatosak, vérbeli fashioniszták, akik Európa nagyvárosaiban élnek. 
02cn0059.jpg
Rengeteg különleges anyagpárosítás, strukturált felületek, kontrasztos megoldások jelentek meg a kollekcióban.
Ahogy a modellek egymás után tűntek fel, elgondolkodtam, hogy vajon milyen hölgyek fogják viselni ezeket a ruhákat. Ezek a nők magabiztosak, stílusosak és céltudatosak, vérbeli fashioniszták, akik Európa nagyvárosaiban élnek. Szerintem ilyen a mai modern nő aki bátran visel oversize kötött pulcsit szoknyával de ugyanúgy képes tündökölni egy palazzo nadrágban, melyet egy teveszőr színű kabáttal és egy flitteres blézerrel visel. Ők azok, akik szeretik felidézni a vintage klasszikusokat és nem riadnak meg a minták viselésétől sem. 
Amiről muszáj még szót ejtenem azok a minőségi bőr táskák, melyek különböző pasztell színekben  tökéletesen kiegészítették a kollekció darabjait valamint az uniszex suba modernizált változata, amit lazán a vállra vetve hordhatunk a hideg napokon. 


Egy magabiztos hölgy mellé egy magabiztos úr is dukál. Örömömre szolgált, hogy a férfiakról sem feledkeztek meg a tervezők, hiszen néhány nagyszerű look erejéig ők is feltűntek a kifutón. A személyes kedvencem a sötétszürke túlméretezett szövetkabát, amely must-have darab ezen a télen.



Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

usu_unused_fw16_fashionweekbudapest_divatbemutato1.pngusu_unused_fw16_fashionweekbudapest_divatbemutato2.png

és néhány nagyszerű backstage pillanat :) 

02cn0043.jpg

02cn0045.jpg

02cn0053.jpg

02cn0049.jpg

02cn0050.jpg

Fotók: Holecz Endre, FashionWeekBudapest- Rajnai Rebeka

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr7311946383

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.