Karácsonyi Coca-Cola karaván

Karácsonyi Coca-Cola karaván

2016. december 19. - SMIZEDIVAT by Chaby

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_1.JPG

Múlt vasárnap Tatabánya főterén járva egyszer csak egy  nagyon különleges  világba csöppentem.Piros ruhába bújt manók,gyönyörű színes fényfüzérek,egy igazi nagyszakállú Mikulás,és rengeteg kíváncsi gyerek tolongott körülöttem. A Coca-Cola karaván egész decemberben járja az országot és valódi karácsonyi hangulatot teremt számos városban,hogy mindenkinek elhozzon egy csipetnyi varázslatos pillanatot. 
Én is mesebeli hangulatba kerültem ,fantasztikus látvánnyal és sok-sok izgalmas programmal várt mindenkit a karaván csapata.
Chloe-val (Chloe from the Woods bloggerével ) és Vikivel (11ground bloggerével) együtt repültünk vissza gyerekkorunk csodálatos világába ahol meglátogatott minket a Mikulás,még ajándékot is kaptunk tőle, szuper hógömbben szelfizhettünk ,és Király Viktort is hallgathattuk egy mini-koncert erejéig.
Emlékszem, hogy imádtam régen énekelni a Coca-Cola dalt..." Ünnepelj ma velünk, Ünnepelj ma velünk...." szerintem ti is emlékeztek rá ,ahogy izgatottan vártuk, hogy felgyúljanak a piros kamion fényei, beragyogják a sötét égboltot és eljöjjön a mi utcánkba is. Ez valószínűleg mindenkiben megmaradt hiszen szuper hangulatos volt a kisfilm.
Én végre élőben is láthattam az igazi Coca-Cola kamiont,mely telis tele meglepetésekkel várta a gyerekeket,és persze minket is. Aki esetleg tanácstalan volt ajándék tekintetében az biztosan talált itt mindenféle szuper dolgot,hiszen egy Pop Up store volt berendezve fantasztikus cuccokkal. A vásárolt ajándékokat a Mikulás manó barátai szépen be is csomagolták,hogy már csak a karácsonyfa alá keljen tennünk.
Jó volt látni, hogy milyen sok gyerek és szülő jött erre a remek programra,és a hideg ellenére is mindenki nagyon izgatottan és lelkesen várta, hogy a Mikulás ölébe ülhessen.
Látogassatok el ti is a következő állomásra ,melyet ezen a linken találtok meg:
https://www.facebook.com/pg/cocacolahu/events/
Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 

  Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_3.JPG

coca_cola_karavan_xmas_kamion.png

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_5.JPG

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_1.jpeg

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_2_1.JPG

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_6.JPG

coca_cola_karavan_xmas_kamion_karacsony_4.JPG

 coca_cola_karacsony_ajandek_mikulas_karavan.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr3312053293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.