◄ O U T F I T 2 0 1 7. 0 2 . 2 3 . A perfect sunny day

◄ O U T F I T 2 0 1 7. 0 2 . 2 3 . A perfect sunny day

2017. február 23. - SMIZEDIVAT by Chaby

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_3.png

Végre nálunk is felbukkantak a tavasz első napsugarai, így előkerülhetnek a gardrób mélyéről a lazább ruhadarabok, és a vékonyabb dzsekik is. Őszintén szólva rabja vagyok a jó minőségű bőrdzsekiknek és a bőrből készült sportcipőknek és biztos, hogy ebben a szezonban is előszeretettel fogom viselni őket, természetesen különböző újító és izgalmas rétegekkel. A fekete motorosdzsekit szinte bármivel lehet kombinálni , úgyhogy én most egy hosszított kapucnis pulcsival és egy menő sportcipővel párosítottam.

Az idei szezon első ilyen különleges darabja nálam ez a fekete, bőrből készült Ecco cipő,mely az első percben különös talpával hívta fel magára a figyelmemet. Már hiányzott egy ilyen sötétebb darab a ruhatáramból ,így nagyon megörültem amikor rátaláltam. Az esztétikus kinézet mellett még szuper tulajdonságokkal is bír, hiszen nagyon puha, minőségi bőrből készült, 360 °-ban légáteresztő, és még teljesen vízálló is.
Nekem a kényelem is szempont , úgyhogy egy hosszú városi sétával teszteltem le és nagyon meg voltam elégedve hiszen szuper kényelmes volt, ami elsősorban az üreges talpkiképzésnek köszönhető.


Ha nektek is megtetszett ez a sportcipő , most megnyerhetitek. Menjetek el  a Gozsdu udvarba ,készítsetek egy szuper menő panoráma fotót a 360 fokos Globe segítségével, töltsétek fel Instagramra és Facebookra #eccocool , #eccoshoes hashtagekkel. Az Ecco zsűrije hetente kisorsol egy Ecco Cool 2.0. cipőt, amely akár a tiéd is lehet. Fotóra fel !
Sok sikert srácok!

A nyereményjáték időtartama: 2016.február 20- március 12

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_4.png

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_2.png

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_1.jpg

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_5.jpg

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_1.png

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_3.jpg

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_2.jpg

ecco-shoes-street-style-formen-men-sneakers-vizallo-fekete-sportcipo_4.jpg

Fotók: Hadikfalvi István

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr6512283429

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.