◄ O U T F I T 2 0 1 7. 0 3 . 0 3 . CONTEMPORARY CASUAL

◄ O U T F I T 2 0 1 7. 0 3 . 0 3 . CONTEMPORARY CASUAL

2017. március 03. - SMIZEDIVAT by Chaby

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_6.png

 

Itt egy újabb álmos reggel,és én is mint minden átlagember,lassan elindulok dolgozni.Az ember fia hajlamos egy ilyen álmos-hűvös reggelen rosszkedvűen munkába menni, de én ilyenkor egy kis plusz készülődéssel,és egy megfelelően összeválogatott szettel próbálom feldobni magam. Higgyétek el, nincs is annál magabiztosabb érzés, mint amikor az ember elégedetten néz a tükörbe, mielőtt kilép az ajtón otthonról.
Nagy szerencsém van, hiszen a belváros szívében dolgozom, így nap mint nap csodás utakon járok dolgozni. Imádom a régi épületeket, a Király utca és a Gozsdu udvar külföldiektől hemzsegő forgatagát, mindig újabb és újabb ihletet kapok egy fotózáshoz. 
ecco_nyeremenyjatek_bloggerek_1.png

Mai helyszínként a Gozsdu udvart körülvevő szép környéket választottam, mely tökéletesen illett a szettemhez. A klasszikus ballonkabátot szeretem felvenni különleges alkalmakon is, de ma sportcipővel és baseball sapkával párosítottam,hogy megtörjem a túlságosan elegáns hatást. Az idei trendeket elnézve nyugodtan viselhetitek ti is a sportos és a klasszikus darabokat együtt. Én kifejezetten szeretem a kontrasztot, hiszen szokatlan és váratlan kombináció. A sportcipő sem az a tipikus sportoláshoz használt darab, sokkal inkább a városi sétáláshoz, a kozmopolita életmódhoz készült. Amit nagyon kedvelek az Ecco-ban, hogy  minden irányba szellőzik így nem izzad bele a lábam és ráadásul teljesen vízálló. Ez utóbbit extrém körülmények között is teszteltem ,mert a fotózás alatt elkapott egy tavaszi zápor :) 
Kezdjétek ti is vidáman és magabiztosan a napot!

 

 Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_5_1.png

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_4_1.png

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_2.png

10_2.png

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_7.png

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_3.png

11.jpg

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_1.png

ecco-cipo-ferfi-street-style-ferfidivat-blogger-divatblogger-chaby-smizedivat_1.JPG

Fotók: Hadikfalvi István

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr3112309769

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.