Dove Men + Care  / Szponzorált videó

Dove Men + Care / Szponzorált videó

2017. május 11. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

 

A Dove Men + Care felismerte, hogy a hősök ereje a törődésből fakad. A márka legújabb kutatásából kiderült, hogy a férfiak 76%-a egyetért abban, hogy a sportban a győzelmen túlmutat a törődés, gondoskodás és a sportszerűség.

Hogy ezt megünnepeljük, a Dove Men + Care "Az igazi hősök törődnek " című filmje montázsokat mutat különleges , igazi pillanatokról a sportban, melyekben a törődés a győzelemnél is többet jelent, illetve igazolja a törődésben rejlő erőt. A sportolók tiszteletmutatása és gondoskodása az, ami őket igazán férfiassá teszi, mert az igazi hősök figyelnek egymásra .

A célbaérés lehet, hogy hőssé teszi az atlétát , de csakis a törődés az, ami igazán hősiessé.

 

A filmben megjelenő mindegyik jelenetet a sportágak széles skálájáról választották, a birkózástól az atlétikán keresztül, a kosárlabdáig. Mindegyik sporttörténeti pillanat a törődés egyszerű kinyilvánítását ünnepli, ami újraértelmezheti a sportoló erejét, szembeállítva a "nyerés" pillanatával, amely során megmutatja ki az igazi győztes. Győztesnek lenni többet jelent egy kiütésnél vagy a pontgyűjtésnél a pontszerző táblán .

A célbaérés lehet, hogy hőssé teszi az atlétát , de csakis a törődés az, ami igazán hősiessé.

 

 

 

-Dove szponzorált tartalom-

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr3512497569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.