Prada Carbon

Prada Carbon

2017. június 05. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

prada-carbon-fragrance-smizedivat-fashion-blogger-men-parfum-.png

 

A Prada Luna Rossa egy rendkívüli és tudatosan tervezett kollekció: forradalmi és elementáris férfi illatok családja. Mindegyikük egyedi, és mindnek megvan a saját története. A Prada világát a csúcstechnológia és a szakmai hozzáértés fémjelzi: legjobb minőségű anyagok, melyek ellenállhatatlan és kiemelkedő tulajdonságokkal bírnak.

AZ ILLAT

ÁSVÁNYI FRISSESSÉG

A parfümben az erőteljes ásványi jelenlét játszik az üde, friss víz esszenciájával. Nyers, szerves összetevői új megvilágításba kerülnek. Modern természete miatt mindenütt jelen van: a szén (karbon) minden szerves létformának az alapja Földünkön - legyen az ragyogó vagy sötét, gyémánt vagy grafit. A Prada Luna Rossa illatban az alkotóanyagokat nemcsak összekovácsolták, hanem elegyítették is - erősebb, mint a legrobusztusabb szikla, de jelen van mellette a levegő frissessége is.

A Prada Luna Rossa Carbon egy formabontó fougere illat, amely a növényi és szintetikus alkotóelemek olyan elegyét hozza létre, amely kicsattan az energiától. Aprólékos gonddal elegyített illat: zöld bergamott citrus Olaszországból, fás jellegű ragyogó pacsuli és ámbra. Az illat citrusos és fűszeres, lágy és zöldellő, szilárd. A levendula a Luna Rossa illatok szívét adja fő összetevőként, mely klasszikus érces jellegét radikális, modern módon mutatja meg. A Prada Luna Rossa Carbon a földben és a természetben gyökerezik, de ásványi frissessége egyúttal az ipari innovációk világának is részét képezi.

A DIZÁJN

A TERMÉSZETI ERŐK EGYESÍTÉSE

A Prada Luna Rossa Carbon gondosan tervezett és kidolgozott üvege továbbviszi a Prada Luna Rossa univerzum vizuális tematikáját, de teszi azt teljesen eltérő anyagok felhasználásával. Megjelenik benne a palakő, a szén sokfélesége, de szerkezete átfogóbb. Az üveg alsó részén a fekete legmélyebb árnyalata jelenik meg, amely elnyeli a fényt, de textúrája lágy és organikusan bársonyos. Az üveg egyszerre fekete és átlátszó; olyan, mint ami nyers, amit bányásztak, de aztán finomítottak és csúcstechnológiával tökéletesítettek. A Prada jellegzetes piros márkajelzése igényes technológiával került az üveg felszínére; építészeti jellegű és fesztelen, mely egyensúlyba hozza a formát.

 prada_luna_rossa_carbon_bottle_only_prada.jpg

 

 

A TÖRTÉNET KIBONTAKOZIK

ILLATOK KOMPLEX SPEKTRUMA

Az illatokat XXI. század legkorszerűbb technológiáját alkalmazva alakították valami egészen meglepővé. Ezek az illatok felforgatják a dolgokat, széttörik őket, zavarba ejtőek és alkímiát hoznak létre. Tim Schumacher, modell, személyesíti meg az illatok érzékiségét, jellegét, melyet az ünnepelt fotós Craig McDean örökített meg egy nosztalgikus fekete-fehér sorozaton.

Minden egyes illat megtestesíti azt az anyagot, melyből annak üvege készült. A Prada Luna Rossa Eau de Toilette, mely egyedi csiszolt fémüvegbe bújtatott, energizáló, friss és pedáns. A Prada Luna Rossa Sport és Prada Luna Rossa Eau Sport rendelkezik a víz erejével és annak tisztaságával. Ezek ragyogóak, melegek, érzékiek és stimulálóak. A Prada Luna Rossa Carbon elegáns, ellenállhatatlan és ásványokban gazdag.

prada_luna_rossa_carbon_campaign_print_a4.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr9112581605

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.