otthoni arckezelés

otthoni arckezelés

2017. július 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

omorovicza_luxus_kenyeztetes_apolas_ferfiaknak_noknek_uniszex_2_hidratalo_testapolas.png

Amikor először hallottam az Omorovicza nevet, még nem is sejtettem, hogy ezek a különleges és letisztult csomagolású kozmetikumok egy magyar márkát rejtenek. A mai - őrületes mennyiségű szépészeti termékkel elárasztott - világban igazán nehéz lehet egy ilyen kiemelkedő dolgot létrehozni, és úgy gondolom, hogy büszkék lehetünk arra, hogy ez hazánkban született meg.

Az Omorovicza fejlesztette ki a Hydro Mineral Transference™ rendszert, mely lehetővé teszi a budapesti gyógyvízből származó ásványi anyagok optimális felszívódását az epidermisz mélyebb rétegeiben a puhább, simább, fiatalosabb bőrért. Hatóanyagaik Magyarország ásványi anyagokban gazdag termálvizeiből származnak kiegészítve a világ különböző tájairól származó legértékesebb vitaminokkal, esszenciális olajokkal és természetes összetevőkkel. Az Omorovicza termékek nem tartalmaznak szintetikus illatanyagokat, színezőanyagokat és parabéneket.

 4 terméket volt alkalmam kipróbálni az Omorovicza termékpalettájáról:

omorovicza_luxus_apolas_ferfiaknak_noknek_uniszex_hidratalo_krem.png

A Tisztító habot, a Tisztító iszapmaszkot, a Kiegyensúlyozó hidratálót és a Megújító krémet szemkörnyékre. Ami a legjobban tetszett, hogy a letisztult, fehér dobozok, a semleges színű üvegek, flakonok uniszex használatra készültek, a kellemes enyhén illatosított kozmetikumokat hölgyek és urak egyaránt használják.

A Tisztító hab -mely díjat is nyert - narancsvirág illatú, kék színű lágy krém, mely a tenyerünkben egy kevés vízzel habosíthatunk fel. Az így képződött hab könnyen eloszlik az arcon, ezáltal használata egyszerű. Nemcsak jól tisztít, méregteleníti is az arcbőrt, de rugalmassá és hidratálttá is teszi azt. Számomra a legfontosabb  két tulajdonsága, hogy könnyű használni, illetve egyáltalán nem szárítja a bőrömet.

Teljesen felfrissült és megújult az arcbőröm...

A szintén díjnyertes Tisztító fehér iszapmaszk minden bőrtípusra használható, magas kalcium és magnéziumtartalmánál fogva alaposan megtisztítja és táplálja a bőrt, amely a leöblítés után puha, ragyogó lesz.

Miután ilyen tökéletesen megtisztult a bőröm, a Kiegyensúlyozó krémmel hidratáltam az arcomat, majd legvégül a szemkörnyékemet a Megújító krémmel. Zselé - krém állagánál fogva rendkívül könnyen felszívódik és nagyon kényelmes, egyáltalán nem zsíros érzés az arcon. Én valami friss levendulás illatot véltem felfedezni benne, bár ha jól láttam nem tartalmaz levendulát, ananász, rozmaring illetve almapektin található benne. Talán ezektől van isteni finom illata. A szemkörnyékápoló elsősorban hidratál, uborkatartalmának köszönhetően frissíti a szemek körüli bőrt,illetve enyhe ránctalanító hatással is rendelkezik. Itt ami számomra nagy öröm volt hogy szintén jól felszívódik és nem irritálja az amúgy elég érzékeny szememet.

Miután az Omoroviczának köszönhetően egy komplett luxuskezelésben részesülhettem, úgy érzem teljesen felfrissült , megújult az arcbőröm. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, ezért nektek is tiszta szívvel ajánlom ezeket a termékeket, melyeket a netről is megrendelhettek, de akár egy kezelés formájában is kipróbálhattok az Andrássy úti üzletben.

Igazán nagyszerű volt megismerkedni ezzel a csodás márkával, amely luxus minőségű termékeket készít Magyarországon, és a világ szinte minden pontján lehet kapni.

omorovicza_luxus_apolas_ferfiaknak_noknek_uniszex_arcapolas_1.png

Néhány szó a márka alapítóiról: Stephen, a nemesi Omorovicza család leszármazottja Budapesten vezette a családi vállalkozást, amikor először találkozott az amerikai diplomatával, Margarettel, aki az Amerikai Nagykövetség titkárságvezetőjeként Nancy Goodman Brinker nagykövet beosztottja volt.

Miután Stephen elvitte választottját több nagy múltú budapesti gyógyfürdőbe, nemcsak a pár bőre éledt újjá, hanem szerelmük is kivirágzott, és hamarosan házasságot kötöttek. A víz bőrükre gyakorolt nagyszerű hatásából inspirációt merítve Margaret és Stephen alig várták, hogy Magyarország irigylésre méltó szépészeti kincsét a világ többi részére is eljuttassák, ezért együtt egy izgalmas kozmetikai vállalkozásba kezdtek. 

Napjainkban az Omorovicza világszerte ismert szépségápolási márka, amely a világ legexkluzívabb üzleteiben és spa-iban van jelen. Stephen sok időt tölt a laboratóriumban új termékformulák kifejlesztésével, Margaret pedig az Omorovicza szépségnagyköveteként járja a világot. A vállalkozás vezetése mellett négy gyermeket nevelnek, idejüket pedig London, Budapest és a világ többi része között osztják meg. 2006-ban az Omorovicza Cosmetics hivatalosan is megnyitotta első üzletét Budapesten és azóta is számos díjnyertes termék fűződik a cég nevéhez.

 

Üdv

chaby2.png

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

omorovicza_luxus_apolas_ferfiaknak_noknek_uniszex_napi_rutin_ferfi_szepsegapolas.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr6812662397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.