◄ O U T F I T 2 0 1 7. 0 9 . 2 0.  OOTD

◄ O U T F I T 2 0 1 7. 0 9 . 2 0. OOTD

2017. szeptember 20. - SMIZEDIVAT by Chaby

ecco-soft1-sneaker-_cipo-_hm-weeknd_collection-street-style-ferfidivat-_kollekcio_2017_oszi_tel_trend_5.png

Most szeretném nektek megmutatni a legújabb outfitemet, melyet a nagyvárosi életérzés és New York iránti szenvedélyem inspirált. Sokat gondolkodtam, hogy mi lenne a megfelelő helyszín a fotózáshoz, és talán éppen ezért is lettem olyan izgatott, amikor rátaláltam egy ilyen valódi indusztriális környezetre, mely segíthet a szettemet még erőteljesebbé, életszerűbbé tenni. A fém lépcsősorok, az egymást keresztező vázszerkezetek és a város porától megszürkült korlátok az amerikai épületek oldalán található tűzlétrákat idézik, amihez jól passzolnak a fekete és a hamuszürke árnyalatok és az egymástól eltérő textúrák.

Kedvelem ezt a kora őszi időt, amikor már előkerülnek a kabátok, a pulcsik és végre kiélhetem az öltözködés iránti szenvedélyemet. Mostanában a letisztult darabokat kedvelem, így sokszor a fekete színt használom kiindulópontként. A monokróm színhatás mellett a hangsúlyt inkább a rétegekre, fazonokra, textúrákra, stílusra helyezem, így sosem lesz unalmas a megjelenésem.

A fekete kapucnis parka szürke kapucnis pulcsival, kerek napszemüveggel, baseball sapkával, szűk fazonú nadrággal és hosszúszárú sneakerrel a 90-es éveket juttatja eszembe. Igazi alapdarab ez a kabát-pulcsi kombináció, amit a Weekend énekese közösen tervezett a H&M márkával. Már tavasszal beleszerettem a THE WEEKND x H&M kollekcióba, és ez a szerelem nálam még most is tart. Az ikonikus "XO" felirat ismét megmaradt és kiegészült hímzett tigris motívumokkal és néhány menő felirattal. Nagyon tetszik a kabát hátán körbefutó mottó " If it aint xo then it gotta go! " Tulajdonképpen az egész kollekció tele van menő kulcsdarabokkal az őszi szezonra, amiket szeptember 28-án akár ti is be tudtok szerezni az üzletekben.

Ehhez az outfithez egy szuper kényelmes és menő lábbelit párosítottam, mégpedig az Ecco SOFT1 modellt.  Általában amikor cipőt választok három szempontot veszek alapul: Kinézet, kényelem, minőség. Az évek során rájöttem, hogy a drágább minőségi darabok jobban megérik és befektetésként kell rájuk gondolni. Egy jó konstrukció több szezonra szól, és amióta a hátam megsérült jobban odafigyelek, hogy mindig kényelmes cipőt húzzak a lábamra.

Ahogy felpróbáltam az üzletben, azonnal beleszerettem ebbe a sneakerbe. A belső varrás nélküli felsőrész nagyon meggyőző volt, hiszen így nem töri fel a lábamat semmilyen apró varrás, illetve az extra puha, rugalmas és rendkívül könnyű talpkiképzés szuper komfortos érzést nyújt a cipő viselése közben. A részletfotókon pedig ti is láthatjátok, hogy milyen gyönyörű prémium bőrből készítették ezt a fazont. A retro külső egy jól átgondolt dán designt rejt magában. Szerintem ezt fogom esős napokon is hordani, csak lefújom impregnáló spray-vel és így megvédem az esőtől.

Én már biztos, hogy ebben az outfit-ben várom a borongós, hűvös őszi napokat.

Üdv,

chaby2.png

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

ecco_ferfi_divat_menswear_shoes_hm_weekend_collection_aw2017.png

OUTFIT

Parka, Kapucnis pulcsi :The Weeknd x H&M
Hosszúszárú cipő: ECCO SOFT1

ecco-soft1-sneaker-_cipo-_hm-weeknd_collection-street-style-ferfidivat-_kollekcio_2017_oszi_tel_trend_1.jpg

ecco-soft1-sneaker-_cipo-_hm-weeknd_collection-street-style-ferfidivat-_kollekcio_2017_oszi_tel_trend_3.png

ecco-soft1-sneaker-_cipo-_hm-weeknd_collection-street-style-ferfidivat-_kollekcio_2017_oszi_tel_trend_fekete_szett.png

ecco-soft1-kenyelmes-cipo_sportcipo-sneakers.jpg

ecco-soft1-sneaker-_cipo-_hm-weeknd_collection-street-style-ferfidivat-_kollekcio_2017_oszi_tel_trend_1.png

ecco-soft1-sneaker-_cipo-_hm-weeknd_collection-street-style-ferfidivat-_kollekcio_2017_oszi_tel_trend_4.png

ecco_ferfi_divat_menswear_shoes_hm_weekend_collection_aw2017_black_street_style_smizedivat_chaby.png

Fotók:Hadikfalvi István

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr5012881486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.