Egy blogger otthona - Interjú velem

Egy blogger otthona - Interjú velem

2017. október 07. - SMIZEDIVAT by Chaby

lakberendezes-smizedivat-home-decor-skandinav-stilus-feher-enterior-blogger.png

Ez egy rendhagyó bejegyzés vagyis egy interjú velem, melyet a Saját Otthon Projekt bloggerei , Dia és Vera készített. Aki követ Instagramon és Facebookon az láthatta már a lakberendezés iránti mániámat kiteljesedni és végig követhette a lakásfelújítás mozzanatait. Instagramon többen jeleztétek hogy szeretnétek még több fotót látni a lakásomról ,így most íme néhány új fotó amit még nem posztoltam sehol. Van egy jó hírem is , elkezdem a Home Decor rovatot a blogon, úgyhogy ide fogok feltölteni minden olyan dekorációs ötletet illetve a lakásról még több részletfotót és a felújításról előtte-utána képeket is. Remélem tetszeni fog nektek és tudok adni a divat mellett , néhány lakberendezési tippet is.

 

Íme a reposztolt interjú :

 sajat_otthon_projekt_blog_lakberendezes_chaby_divatblogger.png

1. Mikor kezdtél el blogolni és miért?
Közel 7 éve kezdtem el a blogolást. Teljesen hobbiként indítottam, mert szerettem volna egy olyan felületet, ahol igényes, minőségi tartalmakat lehet olvasni férfidivat témában.
Jelenleg saját outfit posztokon mutatom be a különböző trendeket, de emellett szépségápolásról, utazásaimról és eseményekről is olvashatnak a követőim.

 

konyha.png

2. Melyik a kedvenc közösségi média felületed és miért?
Egyértelműen az Instagram, (www.instagram.com/smizedivat) igazi fanatikus vagyok! :) Imádok nap, mint nap posztolni a 70 ezer követőmnek és megosztani home decor, outfit vagy beauty tippjeimet. Sokkal közvetlenebb, mint a Facebook és nem utolsó sorban sokkal vizuálisabb.
Érdekes, hogy kifejezetten a lakást is úgy alakítottam ki, hogy passszoljon az Instagram világomhoz. Természetesen így a fehér uralkodó szín mindenhol

konyha1.png

3. Mennyire fontos szerepet tölt be az életben a divat mind ruházkodás, mind lakberendezés terén?
Nagyon fontos szerepet hiszen stylist, divatblogger és visual merchandiser vagyok. Így a kreativitás és a stílusos tárgyak mindennap körbevesznek. Szeretek naprakész lenni a divatban viszont a lakberendezés az elmúlt 1 évben vált a szenvedélyemmé.

konyha6.png

konyha0.jpg

konyha2.png

4. Mióta élsz otthonodban és hogyan alakítottad ki a berendezést?
Fél éve lakom a párommal jelenlegi lakásban, amit egy 3-4 hónapos teljes felújítás előzött meg. Nem volt egyszerű időszak, mivel sosem csináltunk még ilyet, de a végeredmény mindenért kárpótolt.
Teljesen lecseréltük a stílust, így csak néhány kiegészítő és 2-3 bútor jött velünk a régi lakásából. Az új helyet tulajdonképpen a saját ízlésünkre tudtuk formálni. Imádjuk az indusztriális részleteket keverni a pure skandináv stílussal és különféle rusztikus formákkal.

nappali.png

nappali1.png

nappali_kieg.png

5. Milyen lakberendezési stílus áll hozzád közel és miért?
Ahogy említettem, imádjuk a skandináv stílust. A fehér, a szürke és semleges színek vannak jelen az egész lakásban, csipetnyi természetes fa árnyalatokkal. Ezt kevertük rusztikus felületekkel és textúrákkal, mint pl.: a nappaliban található nyers bontott téglafal, vagy a konyhában megbújó eredeti keményfa kamraajtó, amelyet saját kezűleg koptattunk, csiszoltunk antikra.

dolgozosarok.png

00000s.png

 

6. Melyik a kedvenc helyiséged és miért?
Nehéz kérdés. Talán a nappali, hiszen itt vagyunk a legtöbbet és mivel annyira tetszik a földről a plafonig erő dupla erkélyajtó, amit nyáron kinyitva a természet a szobába árad. Nagyon szeretem itt a bútorokat is, de említhetném a home office sarkot a téglafallal. Egyszerűen sok minden van ebben a helységben, amit imádok.

00000.png

gallerywall.png

p9169164.jpg

Különálló Betűszobrok LED Világítással / B- Y- E  / az iLUTE márkától  

haloszoba2.png

 

7. Mit csinálnál máshogy vagy min szeretnél változtatni az otthonodban?
Most egyenlőre semmit, de gondolom idővel jönnek újabb és újabb ötletek. Hiszen ilyen az ember, folyton változik.

skandinav_lakas_budapest_lakberendezes.pnghaloszoba0.png

8. Mire vagy a legbüszkébb a lakásodban?

Talán a konyhára, hiszen nem volt egyszerű berendezni, mert egyedi méretei vannak, de szerintem a végeredmény magazinszerű lett.

haloszoba_bedroom.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr9312935385

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.