FURLA 2014 tavaszi/nyári installációja

FURLA 2014 tavaszi/nyári installációja

2014. március 04. - SMIZEDIVAT by Chaby

A múlt héten a FURLA különleges bemutatóján jártunk, ahol a tavaszi/nyári kollekció darabjait nézhettük meg. A csodás táskákhoz tökéletesen passzoló helyszínként a Fashion Street-en lévő Deák Palota szolgált.
Amikor megérkeztünk a hatalmas belső térbe , még elsőre fel sem tűntek a fejünk felett függő táskák. Nagyon ötletes módon több méter magasból lógatták be a legújabb kollekció egyes darabjait. A modern épület monokróm üvegstruktúrája és a színes táskák közötti kontraszt nekem személy szerint nagyon tetszett. Igazi művészeti installáció.
Az pedig külön dicsérendő, hogy helyi képzőművészek alkotásaival állították ki az öt legkarakteresebb darabot. Egy külön teremben pedig a kollekció kis videóját nézhettük meg Magdival és PistivelSzemélyes kedvencem, ez a fekete hátizsák. Tudjátok, hogy mennyire szeretem a praktikus, egyedi backpack-et. Ezt a típust, pedig a varrás mentén össze is lehet hajtogatni, így akár utazás során könnyedén elvihetjük magunkkal.
Magyar vonatkozása is van a legújabb FURLA kampánynak, hiszen a tehetséges fotós, Perlaki Márton készítette el a fotókat. 

 

fotók: Magdi(Beauty Junkie)  , Furla , SmizeDivat
Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr916799467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ana Lozano 2014.03.13. 13:03:42

chaby Helló, én szeretem a blog, akkor nagy stílus, csók.anavintage72.blogspot.com

Milex 2014.03.13. 21:53:48

Excellent!