◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 0 6 . 0 3 . Peach & Black

◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 0 6 . 0 3 . Peach & Black

2016. június 03. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

zaramen-hudson-shoes-leather-sneakers-yeezy-collection-kanye-west-nude-color.png

Még szinte el sem kezdődött a június de máris megtapasztalhattuk a tikkasztó hőséget.
Az első nyári outfitemhez a szezon egyik legmenőbb színárnyalatát választottam. A natúr paletta színeibe már a Kanye West Yeezy kollekció láttán beleszerettem és tudtam, hogy nekem is kell néhány hasonló barack, lazac színű ruhadarab.
Ehhez tökéletesen illik a laza, bővebb szabású sziluett, főleg ha kényelmes pamutanyagból készül. Én általában mindig keresem az új , innovatív fazonokat és úgy érzem hogy ezekben most ismét megtaláltam. A különböző rétegek megjelenítése egy outfiten belül izgalmas feladat ezért szívesen kísérletezem a különböző rétegek hosszúságával. Ezt a téli szezonban is gyakran alkalmaztam és úgy érzem az év végéig eljátszadozom velük. :)
A puha pamut anyagokat karakteres fekete bőr cuccokkal kombináltam, így esett a választásom a bőr rövidnadrág és a bőr hosszúszárú sneakerre. Nagyon örültem neki, amikor megláttam ezt a cipőt a Hudson új kollekciójában. Menő, újszerű és még akár az ősszel is nyugodtan tudom hordani, hiszen 100% marhabőrből készült de mégis iszonyú kényelmes és stílusos darab. A londoni márka telis-tele van minőségi, gyönyörű lábbelikkel , nem volt egyszerű a döntés. Ehhez a szetthez tökéletes nyári illat dukál, amely felidézi a perzselő napsütést és a gondtalan amerikai életérzést. A legújabb, limitált kiadású Paco Rabanne Los Angeles parfüm nem lesz meglepetés azok számára, akik szeretik a klasszikus Black XS pikáns fűszerorgiáját. Hasonló illatjegyeket hordoz az L.A verzió is de kiegészül néhány friss eszenciával és a forró nyári napokat csillapító gyümölcsös koktél aromájával.

Az elmúlt napok igazán szeles és szeszélyes időjárása miatt keresnem kellett egy olyan styling terméket a hajamra, ami ellenáll a hatalmas szélviharoknak is ,nem beszélve a gravitációról. :) A Kevin Murhpy Texture.Master spray-ből egy kevés is elég, hiszen extra erős tartást ad. Mindenképp utolsó lépésként használjátok mert utána egy jó pár napig nem kell hozzányúlni, így könnyű az extra volumen hatást is megtartani.De ha szükségetek lenne még dúsításra akkor a Doo.over spray-t javaslom. Nekem a világos, vékonyszálú hajamat azonnal dúsítja és egy picit fixálja is úgyhogy nem lesz az puha, szálló érzés hajmosás után. Mindig kihívás a lelapult vékonyszálú hajamból dús és vastagszálú hajkoronát varázsolni, de megfelelő és profi termékekkel bármi lehetséges. 

A képek Olympus Pen-F fényképezőgéppel készültek.

 

OUTFIT:

Leather sneakers: HUDSON SHOES
iphone case: Candiesgifts
 T-shirt in peach : Zara
Sunglasses: Eyebuydirect
Leather short: Vintage

Hair style
Kevin Murhpy Texture Master / Doo.over spray

Fragrance: Paco Rabanne Los Angeles limited edition
Camera: Olympus PEN-F 75 mm f 1.8

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

img_3687.JPG

zara-kanye-west-yeezy-kollekcio-ferfidivat-nude-bezs-barack-szin-peach-street-stlye-_menswear_-leather_-short_2.JPG

zara-kanye-west-yeezy-kollekcio-ferfidivat-nude-bezs-barack-szin-peach-street-stlye-_menswear_-leather_-short_3.JPG

zara-kanye-west-yeezy-kollekcio-ferfidivat-nude-bezs-barack-szin-peach-street-stlye-_menswear_-leather_-short_1.JPG

1-olympus-penf-test-photos-pictures-testing-75mm-_lens-_objektiv-kevin-murphy-doover-texture-master-hajspray-paco-rabanne-los-angeles_-ferfi-parfum.png

hudson-shoes-london_high-leather-sneaker-for-men-ferfidivat.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr818768780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.