◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 0 6 . 2 4 . On TOP OF THE CITY / Város tetején

◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 0 6 . 2 4 . On TOP OF THE CITY / Város tetején

2016. június 24. - SMIZEDIVAT by Chaby

nyar-outfit-ferfidivat-blogger-2016-summer-festival-look-formen-chillout-photos_-olympus-pen-f-camera_4.png

Ki ne szeretné egy munkával teli hét után a nagyvárosi nyüzsgést, a forró beton-dzsungel ölelését maga mögött hagyni, kiszabadulni a négy fal közül és átadni magát a lazítás csábító érzésének. Gondoltátok volna, hogy a belváros kellős közepén, mégis távol a város zajától, egy perc alatt egy másik dimenzióba kerülhettek ahol még a szél is máshogyan fúj? Ti is bármikor kikapcsolódhattok, ráadásul órákat sem kell hozzá utazni, csak egy toronyház tetejére kell felliftezni.
Én is ezt tettem és ott fent a magasban, ahogy hallgattam a zenét teljesen ráhangolódtam a fesztiválok hangulatára és a szabadság érzése kerített hatalmába. Egy menő nyári hétvégi szetthez nem is kell más, mint egy laza trikó, farmering, short, egy kényelmes sneakers és a kedvenc zenétek. Nyáron gyakrabban viselek komfortosabb basic darabokat, hiszen a nagy melegben senki sem szereti a túl formális szetteket. Mindemellett kedvelem a trükkös megoldásokat, az apró részleteket, amik érdekessé tesznek egy outfitet. A márványkoptatott vintage farmering, a fehér csillagokkal nyomott fekete vászonshort, és a fonott textúrájú tubular sportcipő kedvenceim ebben a szezonban. Minden hétvégi lazulásnak tökéletes kiegészítője egy jéghideg frissítő Coca-Cola, ami most az új formájának köszönhetően pont elfért a nadrágzsebemben a telefonom mellett, így most táska nélkül még szabadabbnak érezhettem magam.
Biztos vagyok benne, hogy ezeket a darabokat együtt vagy külön-külön ti is viszontláthatjátok majd rajtam valamelyik fesztiválon.

OUTFIT:
Farmering: Vintage | Trikó: Vintage |Rövidnadrág:H&M |Napszemüveg:RayBan |Fejhallgató: Skullcandy | Sneakers: Adidas Tubular | Camera: Olympus PEN-F

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

 

nyar-outfit-ferfidivat-blogger-2016-summer-festival-look-formen-chillout-photos_-olympus-pen-f-camera_2.png

divatblogger-cocacola-outift-nyar-divat-ferfidivat-2016.png

nyar-outfit-ferfidivat-blogger-2016-summer-festival-look-formen-chillout-photos_-olympus-pen-f-camera_1.PNG

sunset-outfit-street-style-fashionblogger-male-fashion-divatblogger.PNG

smizedivat-outfit-adidas-sneakers-cocacola-smizedivat-chaby.png

nyar-outfit-ferfidivat-blogger-2016-summer-festival-look-formen-chillout-photos_-olympus-pen-f-camera_5.png

nyar-outfit-ferfidivat-blogger-2016-summer-festival-look-formen-chillout-photos_-olympus-pen-f-camera_6.png

nyar-outfit-ferfidivat-blogger-2016-summer-festival-look-formen-chillout-photos_-olympus-pen-f-camera_3.png

Fotós: Hadikfalvi István

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr1008844464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.