◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 1 1 . 2 4 . Black Friday

◄ O U T F I T 2 0 1 6 . 1 1 . 2 4 . Black Friday

2016. november 24. - SMIZEDIVAT by Chaby

01_fashion-days-black-friday-akcio-outfit-kedvezmeny.png

Tudtátok:
"A Black Friday (magyarul fekete péntek) a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban, amely ott néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek november 23-29. közé esik. Magyarországon első alkalommal 2015. november 27-én tartották meg a kiskereskedelemben a Black Friday nevű akciót, amelyen átlagon felüli árkedvezményeket kínálnak a vásárolóknak." (wikipedia)

Amikor kicsit utána olvastam, meglepődtem, hogy Amerikában milyen nagy hagyománya van a Black Friday bevásárlónapnak.Igazi megőrülés,a kereskedők hetekkel előtte készülődnek rá,van olyan üzlet amelyik már 0 órakor kinyit,és egész éjfélig tart nyitva. Sokan szabadnapot vesznek ki erre a napra,hogy biztosan ne maradjanak le a legjobb fogásokról. Szerencsére nálunk is egyre több üzlet csatlakozik ehhez a remek promócióhoz mindannyiunk örömére,és még az is remek kedvezményekhez juthat ezen a pénteken aki nem szeret a sok ember között tülekedni,hanem egész egyszerűen otthon a fotelban ülve online akár 90 %-kal olcsóbban bevásárolhat.
Én idén a Fashion Days oldalán néztem ki jó néhány dolgot magamnak, és 1-2 luxus kiegészítőt. Annyira jó, hogy a FD-en olyan luxusmárkák között is lehet válogatni, mint például a Burberry, Prada, Versace, Armani vagy a Valentino.
Olyan remek darabokra esett a választásom, mint a képen látható Versace sneaker,amely nemcsak modern formájával hívta fel a figyelmemet magára,de még nagyon kényelmes is.A napszemüveg egy éjkék bársonykeretes Karl Lagerfeld ,igazi különlegesség, amely akár a napszemüveggyűjtők kedvence is lehetne.A Skagen óra a letisztultsága,dán kifinomultsága miatt tetszett meg, szeretem hogy a számlapja rendkívül lapos,így teljesen a csuklómhoz simul, mintha nem is lenne óra rajtam.
Úgy döntöttem,hogy a szettem most nem a színekről fog szólni,inkább egy visszafogott,mégis részleteiben különleges összeállítás lesz. A Jack &Jones farmer, amely a csomagban direkt összegyűrve érkezett, hogy ezt a hanyag hatást kölcsönözze, a fekete Levis sapka,a valódi barna bőr csattal,az Esprit bordás kötött pulcsi,illetve a hihetetlenül meleg pehely béléses Mango pufidzseki a hideg napok nélkülözhetetlen darabjai.

Ne felejtsétek hogy a mobilapplikáció segítségével már csütörtök 19 órától (november 24-én) lehet kedvezményesen shoppingolni,a pénteket sem kell megvárni.

Outfit:
Sapka: Levis
Toll-pehely dzseki: Mango
Kötött pulóver: Esprit
Farmer: Jack&Jones
Sportcipő: Versace jeans
Karóra: Skagen
Napszemüveg: Karl Lagerfeld

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| 

04_5.png

02fashion-days-black-friday-akcio-outfit-kedvezmeny-versace-mango-karl-lagerfeld-ferfi-ruha.png

img_9415_1.JPG

08_2.png

07_3.png

06_6.png

05_5.png

03_4.png

img_9412_20161115131036.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr1411994376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.