Irány Mexikó!

Irány Mexikó!

2012. április 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

Több nyári trend utazásra invitálja viselőjét, ilyenkor szívesen repülnénk egy egzotikus tájra vagy egy homokos tengerpart napsütötte strandjára.
Furcsa sziluettek, vad színkontrasztok, meglepő mintapárosítások; és ez még csak a kezdet. A nyári szezon igencsak dúskál a tervezők által kitalált, újragondolt viseletekben. Ilyen például az etno stílus, melyet most régi ismerősként újból üdvözölhetünk köreinkben.
A nagy hőségben igazán ultrasikkes tetőtől-talpig azték, indiai vagy mexikói viseletbe bújni vagy pedig bátran kombinálható mindenféle ősi motívum és törzsi humbuk egyazon szetten belül is. Ezen a nyáron egy szabály van, hogy nincs szabály. Jellemzőek a trendre a fonott bőrök, színes hímzések, kézzel készült ékszerek. Anyagok tekintetében a len, a zsákvászon, a biopamut, a háncs(jute) és a denim.
Én ki is választottam a kedvenceimet már csak az útlevél hiányzik.  
 
montázs:saját képek:hm.com, topman.com, zara.com

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr676799953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aleksa Marić 2012.04.10. 11:15:21

Aztec is cool!

http://style-trigger.blogspot.com/

Ilka von Torok 2012.04.10. 11:18:41

Nagyon jók :)