3 Tavaszi trend - Komfortosan sportos

3 Tavaszi trend - Komfortosan sportos

2017. március 20. - SMIZEDIVAT by Chaby

fashion_days_tavasz_trend_ferfi_outfit_moschino_jackandjones_reebok_sportos_szett_divat.png

Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de én már nagyon vártam, hogy vége legyen a télnek, elpakolhassam a téli kabátomat és lazább dzsekiben, bőrdzsekiben sétálhassak az első márciusi napsütésben. Szerencsére az egyik kedvenc webáruházam, a Fashion Days is elkezdte a készülődést a tavaszra, így most a világmárkák forgatagában a legújabb tavasz-nyári kollekciók közül szemezgethetünk és vásárolgathatunk. Ezen felbuzdulva én is hoztam nektek 3 outfitet és pár divattippet, melyekkel könnyedén menők és stílusosak lehettek a mindennapokban.


1. Divattipp: Komfortzóna- / Bomber dzseki + slipon

Legyenek lazák a mindennapjaitok - hozzám hasonlóan! Az alapdarabok, úgy mint a rövid fazonú könnyű dzseki és a fűző nélküli bebújós cipő egyaránt a férfiak és a nők gardróbjának részei. Viseljétek a kedvenc semleges színű bomber dzsekiteket egy szürke bokavillantós szűk fazonú nadrággal , egy fekete bőr sliponnal és egy színes lencséjű napszemüveggel!

 fashion-days-tavasz-nyar-kollekcio-smizedivat-ferfidivat-outfit-divatblogger-bomber-dzseki-prada-slipon-.png

fashion-days-tavasz-nyar-kollekcio-smizedivat-ferfidivat-outfit-divatblogger-bomber-dzseki-prada-slipon-.jpg


Outfitem: Kapucnis pulóver Next | Bomber dzseki Jack&Jonas | Pamutvászon nadrág Selected Homme | Bőr slipon juta talppal Prada | Napszemüveg Ray Ban

 

 

2. Divattipp: Sportos utcai stílus- Monokróm hatás !

Az elmúlt időszakban nagyon megkedveltem a basic darabokat, így színek tekintetében is a hamuszürke, semleges árnyalatok mellett tettem le a voksomat. A következő outfit egy kicsit a 90-es évek mackónadrágos korszakát idézi vissza, amit a Spice Girls-szel együtt a mai napig imádok. A Moschino által tervezett kényelmes bő fazonú pamut együttes igazi kedvencemmé vált, a nadrág oldalán végigfutó sorminta logóval, amely a pulóver raglán ujján is folytatódik. Mindehhez természetesen nem hiányozhat az oldschool Reebok fehér edzőcipő és egy fekete Levis baseball sapka.
Mindehhez az utcai hatás érdekében egy farmer dzseki fazonú patentos felsőt választottam és irány a belváros.

 outfit.png

img_3262_20170315173041.jpg

img_3254_20170315172922.png

Outfitem: Szürke pulóver és nadrág Moschino | Dzseki Jack&Jonas | Edzőcipő Reebok | Baseball sapka Levis

 

3. Divattipp: Mix & Match - Utcai komfort!

Legvégül készítettem egy mix & match szettet, amely az első és a második outfit darabjait tartalmazza,így született meg a komfortos utcai viseletem. A szürke színpalettát felhasználva könnyű volt keverni az első két szett darabjait. Az élére vasalt elasztikus pamut nadrág tökéletesen passzol a kevert szövésű, dupla zsebes dzsekivel. A kissé elegáns hatású darabokhoz kontrasztként szolgál a hófehér sportcipő, amely utóbbi időben a városi stílus meghatározó eleme lett.

 

reebok-sneakers-ferfi-sportcipo-fashion-days-tavasz-nyar-akcio-divat-ruha-magyar-divatblogger-_2.jpg

reebok-sneakers-ferfi-sportcipo-fashion-days-tavasz-nyar-akcio-divat-ruha-magyar-divatblogger-_3.jpg

 reebok-sneakers-ferfi-sportcipo-fashion-days-tavasz-nyar-akcio-divat-ruha-magyar-divatblogger-_1.jpg

Outfitem: Bomber dzseki Jack&Jonas | Pamutvászon nadrág Selected Homme | Szürke pulóver Moschino | Edzőcipő Reebok

 


Frissítsétek fel ruhatáratokat a legújabb Fashion Days trendekkel, és bátran keverjétek is őket, így egész héten divatosak lehettek néhány alapdarab felhasználásával.
Fontos szabály ,hogy egy szetten belül 3 színnél többet ne használjatok ( ez alól természetesen kivételek az azonos árnyalatok ) !

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr3512352163

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.