LUSH termék tesztelés

LUSH termék tesztelés

2014. március 18. - SMIZEDIVAT by Chaby

Egy ideje nagy kedvencem ez az angol kozmetikai márka, amely elsősorban elbűvölő illataival hívja fel a figyelmet magára. A bevásárlóközpontokban elég csak az orrunk után mennünk és biztosan rátalálnak ezekre az ínycsiklandó kis üzletekre. Úgy döntöttem most ismét kipróbálok a Lush-tól néhány terméket és megosztom veletek a tapasztalataimat.

 

______________________________________________
 
1." Ro's argant " testkondícionáló:
Argánolaj,kakaóvaj,kapuazuvaj,brazildió-olaj,mandulaolaj,sheavaj...ezekkel táplálja bőrünket miközben zuhanyozunk,az illata pedig olyan mély és gazdag a rózsától és a vaníliától,mintha egy török fürdőben pancsolnánk.A legjobb ebben a kondícionálóban, hogy gyakorlatilag kihagyhatjuk a testápolás procedúráját , amit én amúgy sem kedvelek mert a legtöbb testápoló nehezen szívódik a bőrbe. A Ro's argant bemasszírozás után egyszerűen leöblítjük magunkról és csak élvezzük az argánolaj csodás bőrpuhító hatását.
2."Amerikan cream "hajkondícionáló:
Hát igen....most kérdezhetnétek, a rövid hajlamra miért pont ezt választottam. Amire csak azt válaszolhatom: menjetek be egy Lush üzletbe és szagoljátok meg az American creamet. Nem hiába ez a sűrű vaníliás,epres hajkondícionáló a legtöbb vásárló kedvence, amit legszívesebben a desszertes tányérunkba öntenénk. 
 
 
 
3."Let the good times roll "arcradír:
Amikor erről a termékről érdeklődtem karácsony tájékán egy üzletben,csak annyit mondott egy kedves eladólány, hogy azonnal vegyem meg mert percek alatt elkapkodják. Viccesnek találtam,aztán megértettem miért is szeretik annyira az emberek. Remekül radíroz, köszönhetően a sok apró szemcsének és a többi arcradírral ellentétben nem szárít. Használat után valóban puha és hidratált lesz az arcbőr, az illata pedig egy fahéjas sütire emlékeztet. A piacon található arcradírok közül nekem ez az aranyérmes, bátran ajánlom mindenkinek.

 

 
 

4."Honey trap" ajakápoló
Mézcsapda,ahogy a neve is mutatja,sok shea vajjal,mézzel és fehér csokival puhítja az ajkakat. Újabb frenetikus Lush illat amellyel egyszerűen nem lehet betelni.

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr996799463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Paulo Gonçalves 2014.03.18. 18:05:38

A very interesting and nice blog.
Greetings from Portugal

Paulo Gonçalves
http://viajaredescobrir.blogspot.com

SMIZEDIVAT by Chaby 2014.03.18. 22:21:21

:) Thank you so much

IzaelGarrido.com 2014.03.20. 05:14:29

Such a good post :D really like your blog man