BODYHONEY,egy csepp természetes luxus

BODYHONEY,egy csepp természetes luxus

2015. február 04. - SMIZEDIVAT by Chaby

body-honey-natur-kozmetikum-mehpempo-levendula-krem-000.jpg

BODYHONEY, Test és méz; ínycsiklandozó elnevezés egy márkának, hiszen ki ne szeretné az aranyló méz minden jó tulajdonságát, gyógyító hatását a testén, a bőrén érezni?! Én sem voltam ezzel másként, amikor kipróbáltam ezeket a különleges, kézzel készült natúr termékeket. A cég alapításához tulajdonképpen a méhpempő és a méz adta az ötletet, és a legtöbb terméknek ez a legfontosabb összetevője.

A dolgozó méhek a méhpempővel táplálják a méhkirálynőt,amely ezáltal 6-8-szor tovább él, mint a többi méh. A teljes B-vitamin sor mellett A-, C-, D-, E-, H-, K-, P vitaminok találhatóak benne, magas az aminosav, ásványi anyag, nyomelem és fehérje tartalma. A tiszta méhpempő az egyetlen olyan anyag, mely 10-HDA savat tartalmaz. Közel 150 olyan biológiailag aktív összetevőt tartalmaz, melyek egymás hatását erősítik. Számos kedvező élettani és egészségügyi hatása mellett a méhpempő megoldást nyújt a legkülönbözőbb bőrproblémákra. Egyedülálló módon képes megfiatalítani a bőrt: feltölti a ráncokat és megakadályozza újabbak kialakulását. Regenerálja a hámszövetet, ragyogó, élénk bőrképet eredményezve. Serkenti a kollagén termelődést, aminek hatására a bőr rugalmas és egyenletes felszínű lesz. Megfelelő hidratáltságot biztosít minden bőrtípus számára.

______________________________________________________

Mivel a bőröm nem annyira száraz, ezért én úgy gondoltam, elsőként a Levendulás Soft Royal krémet próbálom ki. Amikor megérkezett a csomagom, és kibontottam, a tégelyt a kezembe fogva igazi luxus érzés kerített hatalmába. Gyönyörű, gyémánt formájú áttetsző plasztik tégelye prizmaként csillog a fényben. Engem abszolút meggyőzött. A Soft Royal krém a Royal krém könnyedebb testvére, míg a Royal krém sűrű vajszerű állaga a száraz bőrnek hoz enyhülést, addig a Soft Royal krém folyékonyabb állagával a normál bőrre ajánlott. Tetszik, hogy az összetevők listája egyszerű, és kizárólag természetes anyagokat tartalmaz. Szeretem hogy a másik nagy kedvencemet, a shea vajat is belekeverték, mert ettől lesz az egész igazán tartalmas. Az illatát egyértelműen a levendula határozza meg, melyet én imádok.Úgy érzem jól hidratálja a bőrömet, anélkül hogy zsírosítaná. Nagyon jól felszívódik és remekül puhítja az arcbőrt. Abszolút uniszex arckrém, ugyanúgy használhatják a férfiak, mint hölgyek.

Ezenkívül a Kamillás, mézes, kecsketejes szappant próbáltam még ki. Ez a méhsejtet formázó sárga színű,enyhe illatú szappan méz és kecsketej tartalmának köszönhetően bársonyossá varázsolja a testet. Kamilla-tartalmának köszönhetően nyugtatja,és segít a gyulladások leküzdésében. A szappanban található 100%-os tisztaságú kamillás illóolaj nyugtató, gyulladáscsökkentő hatású, ezáltal hatékonyan, de kíméletesen veszi fel a harcot a pattanásos, gyulladt bőrrel. ​Nagyszerű, hogy ezeket a termékeket nemcsak kézzel és szeretettel,de igazi szenvedéllyel készítették, igazi luxus kényeztető termékek, melyek a Douglas polcain található drága francia kozmetikumok természetes alternatívája lehetnek.

body-honey-natur-kozmetikum-mehpempo-0.png

03aa.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr437139029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.