Mi a csábító ajkak titka?

Mi a csábító ajkak titka?

2016. február 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

1000-cosmetics-lush-fogtablettak-fogpasztilla-fogmosas-fogkrem-helyett-por.png

A Lush innovatív formulájú fogpasztillái különböznek mindentől, amivel eddig találkoztam. Ez a „szilárd fogkrém” tartósítószer-mentes, és nem kell hozzá tubus sem, ami kiürülve csak a világ szeméthegyeit növelné. A fogtabletták gyengéd alapanyagokból, többféle friss, izgalmas illattal készülnek. Használatuk is egyszerű: harapj szét egy fogtablettát, és megnedvesített fogkeféddel máris megkezdheted a fogmosást a szokásos módon.

Az én receptem a tökéletes mosolyért és a csókrakész puha ajkakért:

1. Moss fogat egy Lush fogpasztillával, mely fényesre és fehérebbre csiszolja fogaidat! Az én kedvencem a Limelight extracirtusos verzió, de emellett 6 szuper íz,szín közül választhatsz
2. Dörzsöld át a felső és az alsó ajkaidat a Mint Julips mentolos csokis, vaníliás ajakradírral amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és a cserepes bőrt hidratálja
3. Használj isteni finom Whipstick 'forró csokis 'ajakbalzsamot, mely belga csoki, mandarinolaj, édes vadnarancs olajat és számos finomságokat tartalmaz. A cserepes ajkak legjobb barátja!


Bling, Boom, Dirty, Limelight Miles of Smiles, Oral Pleasure fogtabletták + Tooth Fairy epres fogpor 

 

lush-fogtablettak-fogmosas-por-ajakapolas-ajakbalzsam-natur-handmade-lush-kozmetikum.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr118417174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.