Természet adta minták

Természet adta minták

2012. április 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

Vissza a természetbe;akár ez is  lehetne a címe következő posztomnak, ugyanis a 2012-es tavaszi/nyári kifutókon megjelent a nagy őserdők teljes állat- és növényvilága.

 

Versace                                                    Givenchy                                                     Prada



 
Ha nyár akkor forróság és élén színek, de most ezek mellett a minta-mixelés is kötelező lesz. Míg Versace a klasszikus ornamentikát eleveníti fel, addig Givenchy a trópusok egzotikus világát hozza el nekünk. A zakókon és a pólókon hemzsegnek a stilizált növényi motívumok,mint például a  papagájvirág vagy a pálmalevél.
Richardo Tisci a Givenchy kreatív vezetője interjújában elárulta, hogy gyerekkorában mindig is vonzódott a természethez és szörfbajnok szeretett volna lenni.  Na igen, én is kapható lennék egy kis szörfölésre a trópusi virágok szirmain.
De nem csak ő volt az egyetlen, aki a természet iránti imádatát ily módon fejezte ki. Jeremy Scott a szúros kaktuszok , Moschino a hawai pálmafák, Prada pedig a burjánzó kamillamezők mellett tette le voksát.
A vad természet többi szereplője is megtalálható lesz a 2012-es tavaszi/nyári szezonban, így a kígyó, a jaguár és a leopárd is helyett kapott, ha csak egy nadrág vagy egy kabát díszítéseként is.
Tehát Uraim,mintára fel!

 

Alexander mcqueen                                      Moschino                                          Michael bastian

 

Patrik ervell                                     Dolce & gabbana                                            James long




képek:style.com

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr696799943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

häjni 2012.04.25. 23:14:12

Kedves Chaby,

Nemrég találtam rá a blogodra és meg kell hagyni, ez a legstílusosabb magyar divatblog amit eddig láttam (bár lehet, hogy még nem láttam eleget...:)
Tetszik a tartalom, az oldal kinézete pedig gyönyörű. A sajtómegjelenéseid nagyszerűek, gratulálok hozzájuk!
A külső megjelenésed valahogy emlékeztet egy holland blogger fiúéra, Jasperre.

Üdv,

Hajni
http://glittersandhoney.blogspot.com/

SMIZEDIVAT by Chaby 2012.04.27. 14:00:42

Szia HAjni!
A dicsérő szavak mindig jól esnek, ezért hálás vagyok. Örülök, hogy elnyerte a tetszésedet. Nem ismertem eddig a blogodat, de beleolvastam és úgy érzem érdemes lesz odafigyelni rád:-) intelligens kreatív és modern. Tetszenek a különböző rovatok és látni hogy élvezettel csinálod amit csinálsz és ez rendkívül fontos.
köszi

häjni 2012.04.27. 19:14:38

Köszönöm szépen, igazán jól esik, hogy tetszik, amit csinálok. Próbálok valami újat alkotni, ami hozzáad valamit a jelenlegi blogoszférához.

Jasper linkje: http://100grams.blogspot.com/
Sajnos pont ma jelentette be, hogy abbahagyja a blogolást :( de valahol meg tudom érteni. Azért megéri végignézni a képeit, igazán kreatív!

Legyen szép hétvégéd!

Hajni