My New Life on the BLOG.HU

My New Life on the BLOG.HU

2014. november 17. - SMIZEDIVAT by Chaby

ipad smizedivat blog hu chaby kicsi.png

Nagyszerű híreket szeretnék veletek megosztani. Az egyik örömteli hír, hogy 4 éves lett a blogom,a másik pedig, hogy sok-sok meglepetést tartogatok nektek. A szülinap alkalmából teljesen megújult külsőt kapott a SmizeDivat blog, sőt ami a legfontosabb hogy a mai naptól átköltözött a BLOG.HU felületre. Úgy hogy ne feledjétek az új címem: www.smizedivat.blog.hu :)  Sok álmatlan éjszaka és munka eredményeként született újjá a Blogom , de úgy érzem a design amit terveztem sokkal látványosabb és menőbb lett. Külön köszönet a Blog.hu szerkesztőinek, grafikusának a sok segítséget , hiszen nélkülük nem jöhetett volna létre a fejemben megálmodott új blog-design. 

Írjátok meg véleményeteket hogy tetszik? A héten pedig elindítom a szülinapi JÁTÉKomat is, melyben egy értékes ajándék lesz a nyeremény :) Figyeljétek a Facebook oldalt és a blogot  #myNewLife 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr336910951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.