Kevin Murphy a súlytalan hajápolási technológia királya

Kevin Murphy a súlytalan hajápolási technológia királya

2014. november 25. - SMIZEDIVAT by Chaby

kevin-murphy-hair-care- (1).jpg

Bevallom férfiasan, ezelőtt még sosem hallottam Kevin Murphyről,de egy véletlen úgy hozta hogy ajándékba kaptam egy furcsa,téglalap alakú flakont és azonnal meg is fertőzött a Kevin Murphy láz. Minél jobban beleástam magam ebbe a nagyszerű cégfilozófiába,annál szimpatikusabbá vált, és tetszett az újszerű megközelítés, az ahogy a termékeket kitalálták. Igazi szenvedéllyel kreált hajápoló és styling termékek, melyeket átgondolt módon készítettek el. Ha elolvassátok egy-egy termék történetét, rögtön érezni fogjátok, hogy egy tapasztalt fodrász találta ki, aki valódi problémákra keresett megoldást, melyekkel a mindennapi munkája során találkozott.

Ki is az a KEVIN MURPHY..?

A divatbemutatókon, kifutókon, magazinokon és a filmeken átívelő hosszú karrierjével Kevin Murphy a világ egyik legelismertebb és legkeresettebb fodrásza.  A Vogue állítása szerint Kevin Murphy találta fel az ikonikus „tengerparti frizurát”. Nemzetközi karrierje során olyan vezető divatfotósokkal dolgozott együtt, mint Patrick Demarchelier, Robert Erdman és Richard Bailey, és többek között olyan magazinok nemzetközi kiadásai számára kreált frizurákat, mint a Vogue, a kevin-murphy-hair-care- (5).jpgHarper’s Bazaar, a Sports Illustrated fürdőruha különszáma, a Marie Claire, a Vanity Fair, az Instyle, és a Rush, & GQ.
Kevin Murphy tehetségét a mozivásznon is kamatoztatta, közreműködött Baz Luhrmann Moulin Rouge című filmjében, valamint számos világsztár köszönheti neki a frizuráját, mint pl. Cate Blanchett, Naomi Watts, Selma Blair, Kylie Minogue, Dannii Minogue, Claudia Karvan, Enrique Iglesias, Vanessa Hudgens, Heidi Klum, Rose Byrne, Miranda Kerr, Catherine McNeil, Jessica Hart és Abby Lee.
A KEVIN.MURPHY forradalmasította a professzionális hajápolási termékek piacát. Egyesítette a kozmetika, az arcápolás terén alkalmazott legújabb technológiákat a természetes alapanyagokból nyert kiváló összetevőkkel.

 

Termékei esszenciális olajok, növényi kivonatok és természetes antioxidánsok felhasználásával készülnek. Vitaminokban és antioxidánsokban gazdag készítmények, melyek mindegyike szulfát és parabénmentes. Alkalmazásukkal nem csak a haj, de a fejbőr is megfelelő ápolást kap, alkotói egyszerre ápolják a fejbőrt és táplálják a hajszálakat. A súlytalan technológiának köszönhetően nem nehezítik el a hajat. A termékek kiegészítik egymást, nem kell tartanunk a túlzott termékfelvitel eddig megszokott következményeitől, nem zsírosítják a hajat, felszívódva ápolnak, még hajformázás közben is.

kevin-murphy-hair-care- (3)z.jpg

Fokozott figyelmet szentelnek a környezetvédelemre, így azért választottak szögletes csomagolást, mert nagyobb hasznos térfogattal rendelkeznek, és így 40%-kal kevesebb műanyagot használnak fel azon cél érdekében, hogy a szemétlerakókba kevesebb műanyag kerüljön. Amit érdemes még tudni, hogy remek magyar nyelvű weboldal található a neten, teljes termékleírásokkal, a természetes összetevők listájával, árakkal és ami a legérdekesebb, hogy tutorial-videókat is lehet nézni , ami segít az egyes termékek profi használatában.

 

Próbáljátok ki ti is a hozzátok legközelebb eső fodrászszalonban!

kevinmurphy22.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr226933179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.