CRUCIANI ÉS A WARNER BROS. KOLLABORÁCIÓ

CRUCIANI ÉS A WARNER BROS. KOLLABORÁCIÓ

2014. december 06. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

batman-cruciani-c-karkoto2.png


batman-cruciani-c-.jpg

A Cruciani két új karkötővel bővítette kollekcióját, melyet a híres Warner bros. stúdió ikonikus hőse iinspirált, Batman és WonderWomen. Batman karaktere a képregényekből már jól ismert lehet mindenki számára de aki esetleg nem ismerné annak íme egy kis történet róla.


Batman megszületése két fiatal alkotó, Bob Kane és Bill Finger nevéhez fűződik. Első megjelenése az amerikai kiadó egyik elődje, a National Publications Detective Comics nevű antológiájának 27. számában, 1939 májusában volt. A szereplő visszatérő kísérő jelzői közé tartozik többek között a „sötét lovag”, a „köpenyes igazságosztó”, és „a világ leghatalmasabb nyomozója”. Batman titkos személyazonossága a milliárdos Bruce Wayne, aki gyermekként, miután szülei rablógyilkosság áldozataivá váltak, megesküdött rá, hogy egész életében a bűn ellen fog küzdeni. Felnőttként testi erejét és ügyességét, deduktív nyomozói képességeit és tudományos jártasságát felhasználva, denevért mintázó sötét álruhát öltve portyázik éjszakánként városa, Gotham City utcái felett.

A Cruciani nem is választhatott volna jobb inspirációt ennél a szuper hősnél, hiszen az igazság és az erő egyszerre van jelen ezekben a szimbólikus karkötőkben. Batman a mai erős embert jelképezi, aki rendületlenül küzd és éli mindennapjait, keresve a kalandokat az életben és nem riad meg a kihívásoktól. Én is megkaparintottam néhányat, amikor a Westendben lévő Cruciani üzletben jártam. Nem tudtam választani a sok szín közül, ezért pirosban, kékben, sárgában, feketében és hamuszürkében is beszereztem.

Nektek melyik a kedvencetek? Ha megírjátok kommentben, akkor meg is nyerhetitek most.  

Ehhez nem is kell mást tenni , mint;

- megosztani a FACEBOOK-on ezt a képet

- megírni hogy melyik színt szeretnétek 

 

 Kisorsolásra kerül két darab karkötő a legkedveltebb színből, ami majd a kommentekből fog kiderülni.

A játék időtartama: 2014.12.06- 12.09

batman-cruciani-bracelet-karkoto-westend-smizedivat-nyeremenyjatek.png

cruciani_c_uj_karkoto-olasz-batman-wonder-women.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr996958279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.