Húzz egy adag huncutságot a lábadra!

Húzz egy adag huncutságot a lábadra!

2015. augusztus 10. - SMIZEDIVAT by Chaby

stílusos lábalávalók

 

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art-_7.jpg

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art-_9.jpg

Az utcán, étteremben, kávézóban, munkahelyen és tömegközeledési eszközön leülve a kivillanó zokni azonnal elárulja viselőjének stílusérzékét. Az unalmas hétköznapokban általában fekete, szürke, fehér zoknikat viselünk de kérdem én : miért ne hordjunk mókás, színes fazonokat is?!

Még a mai napig a férfiak szeretnek zoknit húzni a sportcipőhöz és vannak olyanok akik még a nyári szezonban sem cserélik le a zárt cipőjüket papucsra,szandálra. Legyen szó hosszúnadrágról vagy rövidnadrágról mindkét ruhadarabhoz bátran passzíhatunk színes, mókás zoknikat. Egyszerű pszichológia ,hiszen aki bátor és fel mer venni egy mintás , vibráló árnyalatú zoknit az tuti jól érzi magát a bőrében, vidám, jókedvű ember. Itt a remek idő , sorban érik egymást a jobbnál jobb fesztiválok és ha mi is fel szeretnénk dobni hangulatunkat a szürke hétköznapok során, viseljünk bátran hasonló színpompás darabokat.

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art-_2.jpeg

Kedvenceim a Hitsu zoknis meglepetések, melynél minden doboz tele van inspirációval és történettel. A márka street art művészekkel dolgozik együtt és az ő alkotásaikat nyomják a zoknikra. A két tervező Nate Kogan és Dan Demsky is egy életvidám személyiség akik gyakorlatilag a szórakozást printelik a termékekre és szeretetükkel szignózzák minden egyes kiküldött pár zoknit. Tömeggyártásról szó sincs, hiszen limitált számú és mintájú egyedi darabok, melyek szezonról-szezonra változnak. Én odáig vagyok értük, hiszen egy darab életvidámság egy kis dobozva zárva, igazi meglepetés mindenki számára.

 www.hitsusocks.com 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek   FACEBOOKon |  INSTAGRAMon

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art4.png

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art-_1.png

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art-_3.png

hitsusocks-zokni-divat-ferfiaknak-formen-bild-box-socks-street-art-_2.png

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr977692298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.