Bőrmegújítás Neogence Hyaluronsavas krémekkel

Bőrmegújítás Neogence Hyaluronsavas krémekkel

2015. október 08. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

neogence_hyaluronsavas_-krem-_1.png

 

Bőrfeszességet fokozó, bőrmegújító, ránctalanító anti-aging hatással.

Legutóbbi cikkem óta amit a Neogence Hyaluronsavas termékeiről írtam,ez a márka annyira magával ragadott és a kedvencemmé vált, hogy úgy döntöttem kipróbálom egy másik termékcsaládját is, név szerint a DNS ránctalanító termékeket. Gazdagon táplálja a száraz és érett bőrt könnyen beszívódó formulákkal, valamint hozzájárul a sejtek DNS szerkezet megújító folyamatainak támogatásához.

Több héten keresztül használtam az arcmaszkot, arckrémet és szemránckrémet is , és igazán meggyőző volt amit végül tapasztaltam. A maszkok használatánál szinte úgy éreztem mintha egy drága kozmetikai kezelésen vennék részt. A fátyolmaszk és a biocellulóz maszk is rengeteg szérummal van átitatva, így a fennmaradó folyadékot szinte még 2-3 alkalommal lehet használni pakolásként. Imádom hogy a termékek nagyon jól felszívódnak a bőrön,és később sem fénylik az arcunk tőle. Mivel az ázsiai országokban igen magas a páratartalom, ezért náluk ez elsődleges szempont volt a termékek elkészítésénél. Én elsősorban megelőzésként használom,felváltva a Hyaluronsavas hidratálókkal.Azóta egységesebbé és feszesebbé vált a bőröm,és mindig nagyon puha a tapintása. A DNS termékeket szintén bátran ajánlom hölgyeknek és uraknak egyaránt,mivel semmilyen vagy nagyon kevés illatanyagot tartalmaznak.


A termékvonalat jellemző főbb innovatív hatóanyagok:

HFS – Hyaluronic Filling Spheres(TM) (A hialuronsavas injekció fájdalommentes alternatívájaként mikroszkópikus hialuronos gömbök mélyen a bőrbe hatolva magukba szívják a nedvességet és feltöltik a ráncokat.)

Matrixyl(TM) 3000 (Szabadalmaztatott polipeptid komplex, mely mélyen behatol a bőrbe, feszesíti a megereszkedett bőrt és simítja a ráncokat.)

α-LUPALINE® (Hozzájárul a bőr DNS-ének védelméhez. Segít megőrizni a bőr rugalmasságát, megújulásának képességét.)

APS – Anti-Pollution System (Természetes összetevőkből álló komplex, amely hatékonyan támogatja a bőr aktív és passzív védelmét a környezeti hatásokkal szemben.)

Ceralipid (Védi a bőr felso hámrétegét.)

Q10 koenzim (Energizál, lassítja az öregedés folyamatát, fiatalos energiával tölti meg a bőrt.)


neogence_hyaluronsavas_-krem-_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr987855900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.