HUGO BOSS | Boss Bottled United Limited Edition Eau de Parfum

HUGO BOSS | Boss Bottled United Limited Edition Eau de Parfum

2021. július 03. - SMIZEDIVAT by Chaby

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_2.png

Az élet tele van kihívásokkal, és ez talán jól is van így, hiszen ezek nélkül unalmas és egyhangú lenne. Gyerekkori álmom teljesült azzal, hogy a hobbim egyben a munkám is. Ez persze a kezdetek kezdetén nem volt annyira egyértelmű, hiszen rengeteg energia, elszántság és kompromisszum kellett a megvalósításához.

Több mint 10 év távlatából a divatszakmában eltöltött sok-sok idő és tapasztalat tett azzá az emberré, aki ma vagyok. A megszámlálhatatlan sok kampány és kreatív fotózások sikere megtanított arra, hogy nem szabad feladni még akkor sem, ha nehéznek és megvalósíthatatlannak tűnik is egy-egy feladat. Ezt az elhivatottságot, szenvedélyt és ambíciót a mai napig megtartottam a munkám során.

Amikor megkeresett a Hugo Boss csapata, hogy vegyek részt a Boss Bottled parfüm legújabb, limitált parfümjének hazai kampányában, azonnal igent mondtam.

Ehhez nagyban hozzájárult az is, amikor részletesen olvastam a kampány háttértörténetéről és megismertem a kampány arcait. Öt világsztár a futball világából, Toni Kroos, Harry Kane, Raphael Varane, Sergi Roberto és Radamel Falcao, akikben egyvalami közös: a kitartásuk, szenvedélyük, elszántságuk és tehetségük tette őket sikeressé.

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_3.png

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_5.png

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_4.png

 A siker elérésében olykor egy jól megválasztott illat is adhat inspirációt. A Boss Bottled United limitált kiadású parfümje az ünneplés felszabadító érzését zárja magába. Ezt az illatot a futball legintenzívebb és legörömtelibb pillanatai ihlették. A sportos frissességet az időtlen Boss Bottled jegyek melegségével és eleganciájával ötvözik egy férfias illatkreációt megalkotva.

A Boss Bottled United a férfias frissességet a vérnarancs, a borsmenta, a fodormenta és a dél-afrikai buchu adja, mely keveredik a vetiver, a kasmír és fás jegyek eleganciájával. Az illatot az új, ezüsttel díszített, matt fekete dobozba csomagolt, ikonikus, fényes, metálos BOSS Bottled üveg rejti, mely képletesen magán hordoz egy futballpálya körvonalait.

Míg a klasszikus, ikonikus Boss Bottled fás-fűszeres, addig a Boss Bottled United Limited Edition inkább citrusos, nyári illatjegyekkel hódít. Számomra mindkettő telitalálat és határozott magabiztossággal támogat céljaim elérésében.

 

A Douglas üzleteiben és a www.douglas.hu webshopban is megtaláljátok ezeket a remek illatokat.

 

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_1.png

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_6.png

hugo_boss_bottled_united_parfum_ferfidivat_smizedivat_chaby_foci_7.png

A bejegyzés támogatója: Hugo Boss / Primőr Cosmetics 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr2816603654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.