Frissülj fel tetőtől talpig a Lush-sal

Frissülj fel tetőtől talpig a Lush-sal

2015. október 16. - SMIZEDIVAT by Chaby

lush5aw.png

Ezt a cikket amolyan reggeli ébresztőnek szántam,mert mostanában amikor minden reggel borús-borongós,ködös,az ember fia,lánya hajlamos rosszkedvűen nekiindulni a napnak.
A Lush választékában most rengeteg újdonságot találhatunk,és én ebből válogattam néhány szó szerint pezsdítő ínyencséget,hogy a ti napotok ne így induljon.

Cup O'Coffee

Kávés pakolás arcra,testre. Kitűnő választás a kávé szerelmeseinek,mert valódi kávékivonatot,valamint őrölt kávét is tartalmaz,valamint plusz koffeint is adtak hozzá hogy biztosan kipattanjon a szemünk tőle.Használható arcra és testre is, finoman radírozó hatással bír,így a reggeli kávénk elfogyasztása után folytathatjuk ezt az élményt a zuhanyzóban is.

Rub Rub Rub

A már sokak által ismert tusradír szilárd változata,amit könnyen magunkkal vihetünk ha elutazunk,elég egy darab papírba tekerni,és a táskánkba dodni.Rengeteg tengeri sóból gyúrták össze,és ha egy kicsit megvizezzük és a testünket átdörzsöljük vele,igazi frissítő élményben lesz részünk.Az illata friss tengeri szellő egy kis cseresznyevirággal vegyítve.

Refresher

Citromos tusolózselé valódi friss bio citromlével.Nagyon izgalmas megoldás egy folyékony tusfürdőt szilárd ruganyos zselé formába önteni.A használata is érdekes,először nem tudtam hogy hogyan is nyúljak hozzá,mert vicces ahogy izeg mozog,de elég egy darabot kicsippenteni belőle és azt kell a kezünkben habosra dörzsölni.Az is jó megoldás hogy ha egy fürdőszivacsba nyomkodva habosítjuk fel.Az illatát egyértelműen a citrom határozza meg,és ez, de igazából mindhárom termék abszolút uniszex,amit a tusolás rajongóinak ajánlom  a figyelmébe.

Ha tetszett a bejegyzés követhettek   FACEBOOKon |  INSTAGRAMon

lushss_szeptember2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr127973397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.