Balmain x H&M exkluzív sajtóbemutató

Balmain x H&M exkluzív sajtóbemutató

2015. november 02. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

06_1.png

Múlt héten csütörtökön lehullt a lepel a Balmain x H&M kollekcióról és a hazai sajtóközönség megtekinthette a csodálatos Gresham palotában egy exkluzív sajtóbemutató keretein belül. A stylistok, a bloggerek, a magazinszerkesztők, és a divatfanatikusok már hónapok óta várják ,hogy közelebbről is megnézhessék a legújabb H&M designer kollaborációját. Ez velem sem volt másként, hiszen izgatottan vártam, hogy megérintsem a különleges anyagokat, díszítéseket , textúrákat. Hihetetlen részletkidolgozás, ezer és egy felvarrt gyöngyszem árulkodik néhány ruhaköltemény aprólékos elkészítéséről, főleg az egyik legdrágább koktélruhánál, mely nem kevesebb mint 120 ezer forintba fog kerülni. Az átlag árkategória 30 és 40 ezer forint között lesz.
A férfi kollekció darabjai közül személyes kedvenceim a hátizsák , a fekete bőrdzseki  és a khakizöld szövetkabát.
Azt már borítékolni lehet, hogy idén is nagy lesz az érdeklődés a Vörösmarty téri üzletben, de hogy megdől-e a tavalyi Wang rekord az november 5-én fog kiderülni.

Fotók: VivienAratophotography

 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  FACEBOOKon |  INSTAGRAMon|

img_5531.jpg

img_5447.jpg

img_5534.jpg

img_5625.jpg

img_5628.jpg

img_5519.jpg

balmain_x_hm_ferfikollekcio_formen-menswear.png

01smizedivat-chaby-balmain-hm-bordzseki-leather-jacket-2.png

img_5477.jpg

img_5515.jpg

img_5161.png

img_5632.jpg

img_5637.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr938042192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.