#withoutshoes

#withoutshoes

2016. május 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

toms-hungary-withoutshoes-espadrilles-men-ferfi-slipon.png

A TOMS idén is megrendezi a One Day Without Shoes nevű eseményét, melynek során a cég minél több ember figyelmét szeretné felhívni arra, hogy a világon rengeteg gyereknek nincs cipője, ami mind az egészségükre, mind a tanulási és így jövőbeli kiemelkedési lehetőségeikre hatással van.

A TOMS a One for One modell segítségével eddig több, mint 50 millió pár cipőt osztott szét a világ rászoruló gyerekeinek az elmúlt 10 év során, de most a One Day Without Shoes 2016 keretein belül arra is lehetőséget ad, hogy vásárlás nélkül segíthessünk.

A TOMS arra kéri vásárlóit és rajongóit, hogy május 10-én töltsenek fel egy képet a lábukról cipő nélkül az Instagramra a #withoutshoes és a #tomshungary hashtagekkel és az így posztolt képek után 10 ország 10 -10 000 gyereke kap majd egy pár cipőt, összesen 100 000 párat.

Én is csatlakozom a kezdeményezéshez, hogy segítsek a kitűzött célt elérni, remélem ti is fogtok , hogy minél több gyerek juthasson cipőhöz május 10-én. 

toms-hungary-withoutshoes-.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr988699574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.