M-LAMP üzletnyitás!

M-LAMP üzletnyitás!

2010. október 17. - SMIZEDIVAT by Chaby


Fatér Mária egy személyben feleség, anya, modell és designer, jelenleg egyedi lámpákat készít, melyeket a napokban megnyílt M-lamp üzletben lehet megvásárolni.
A boltnyitó/ Night Shopping eseményre én is meghívást kaptam Máriától. Amikor először megpillantottam lámpákat, rögtön az „objet trouve” eljárás jutott eszembe. A pop art és a dadaizmus korában terjedt el és mai napig jelen van a kortárs képzőművészet, iparművészet és design területeken. A tervezőnő, olyan hétköznapi tárgyakat illeszt össze, melyek eredetileg más funkcióval bírnak, de az újraértelmezés révén új szerephez juttatja a különféle tárgyakat. A régi vintage porcelánok, vázák, csészék, műanyag állatfigurák és egyéb humoros térplasztikák kapnak főszerepet lámpák formájában. A kedvencem a zöld gumikacsa lámpa.

Fotó/ Digitális művészi utómunka / Szöveg:

CHABY

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr476800345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.