Fashioniszták Budapesten IX.

Fashioniszták Budapesten IX.

2012. október 16. - SMIZEDIVAT by Chaby


Nagy örömmel  üzenem az utcai divat rajongóinak,hogy újraindult velem a street fashion rovat a Modellonline.hu-n :) Minden héten szétnézünk a belvárosban,és lefotózunk mindenkit, aki egyedi, stílusos és csodás ruhában találunk. Érdemes majd követni az oldalt, hiszen naponta újabb és újabb fashionisztát leplezek le, nemtől és kortól függetlenül:) Sőt ajándékok is várnak a legjobbakra, akit kiválasztok!
Legyetek minden nap divatosak!

"autumn tropical"
Trópusi motívumok őszies hangulatban. Most kivételes alkalommal egy saját összeállítással jelentkezem. Egyik kedvenc nyári trendem a trópusi stílus volt, így ősszel sem tudok lemondani róla. Színeiben természetesen az évszakhoz alkalmazkodva:) A rozsdabarna , az okkersárga és a drapp árnyalatok kombinációja rendkívül elegáns hatást keltenek, egy mintás inggel pedig egyedivé is tehetjük. Lehet ódzkodtok ettől a casual összeállítástól de inkább választom ezt ha munkába megyek, mint a susogós nadrágot kapucnis pulcsival.







A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr256799813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

häjni 2012.10.16. 19:41:24

Nagyon tetszetős!!! :) a kesztyű + táska + óra hármas nagyszerű, de az egész összeállítás

SMIZEDIVAT by Chaby 2012.10.21. 19:21:44

De aranyos vagy Hajni, köszi:)most nagyon szeretem ezeket a színeket és minden nap szinte ezt venném fel:):):)