VIENNA FASHION WEEK DAY 1

VIENNA FASHION WEEK DAY 1

2013. szeptember 18. - SMIZEDIVAT by Chaby

 
Itt a Divathét szezon, ami egyet jelent a zsúfolt bemutatókkal, sorbanállással , őrült rohanással, és mindeközben próbálj jól kinézni, fotót készíteni mindenről és posztolni. Engem ezek a pillanatok éltetnek, imádom a nyüzsgést és imádok a rengeteg izgatott divatrajongó között elvegyülni.
Ha követtek Instagramon, Facebookon akkor már láthattatok néhány fotót és videót, amit élőben posztoltam a VIENNA FASHION WEEK-ről. Mindig őrületes egy ilyen nagyszabású eseményen részt venni és inspiráló ennyi kreatív tehetséget látni. A showroom látogatásakor több kedvencem is akadt, úgyhogy elsőként most négy remek tervezőt mutatok be nektek. A következő bejegyzésben pedig a divatbemutatókról számolok be. 
 
 A HEY-MR márkát talán nem kell bemutatnom nektek, hiszen már korábban is írtam róla,egyetlen magyar cipőtervezőként vett részt a divathéten. Egyedi minták, nagyszerű textil-kombinációk és igényes kivitelezés. Gratulálunk a 2014-es tavaszi/nyári kollekcióhoz. Itt a bizonyíték, hogy lehet a férfiaknak is stílusos, hordható különleges cipőket és kiegészítőket gyártani.

 

 

 

 A MESHIT márka provokatív mintáival lopta be magát a szívembe. Jellemzői a feltűnő minták, szokatlan anyagpárosítások, pattern blocking, menő fazonok. 

 

 

 

 KATIE G. ékszertervező alkotásai előtt percekig elméláztam. Nem bírtam betelni a félbevágott csiga gyűrűvel, ami igazából 2 in 1 darab.Remek ötlet ,hogy gyűrűként és,  medálként is lehet viselni. Egyszerű láncra fűzve többféleképpen lehet variálni. 

 

 

● Az elsőre talán unalmasnak tűnő fekete-fehér kollekció tartogatott meglepetéseket. Daniela Barros ruhái érdekes fazonokat és trükkös részleteket rejtenek magukba és szinte minden darab unisex. A kedvencem a mintás pulcsi lecipzározható ujjal. 

 




 

Ha tetszett a bejegyzés követhettek  
FACEBOOKon |  INSTAGRAMon| TWITTERen  | LOOKBOOKon  | CHICTOPIAn



A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr86799539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibs 2013.09.19. 08:16:26

I love those shorts! They are so cute, and probably warm too:)