I. TONI&GUY Fashion Week Budapest A/W 14

I. TONI&GUY Fashion Week Budapest A/W 14

2014. április 19. - SMIZEDIVAT by Chaby

49 466 Ustream megtekintés; 2500 kávékapszula; több mint 1800 sajtómunkatárs, sztárvendég és meghívott; 1776 Instagram poszt; 15 modell; 9 elismert hazai tervező; 6 catwalk show; 3 divatprezentáció és megannyi élmény. Szombaton immáron negyedszerre látogatott el a divatszakma krémje a Palazzo Dorottyában tartott TONI&GUY Fashion Week Budapestre, ahol egy röpke nap erejéig ismét nemzetközi színvonalú atmoszférában ünnepelhettük a magyar divat szépségét.

 

Magyarországon már régóta vártunk egy effajta hiánypótló divatmegmozdulásra, ami remélhetőleg előremozdítja a tehetséges magyar tervezők megismertetését a hazai közönséggel.  Erre szerintem meg is van az esély, hiszen évről-évre egyre színvonalasabb eseménnyé növi ki magát a "mi divathetünk". 

TONI&GUY Fashion Week Budapest A/W 14
Elsőként a Je suis Belle kollekcióját néztük meg, melynek hangulata igazán előrevetítette az őszi/téli szezont.  A feketét, mint egyetlen színt használta a tervezőpáros Tibi és Dalma, de mégis olyasfajta könnyedséggel ami megtörte a búskomor érzést.  A monokróm hatás ellenére izgalmas részleteket fedeztem fel kollekciójukban , úgy mint a különböző anyagpárosítások, fény-árnyék játék és a maszkulin részletek ötvözése a nőies vonalakkal.
A különleges táskák a JSB ruhákhoz a KOMOD egyik alapítótagjával karöltve készültek. A kollekció eme futurisztikus darabjai bevásárlószatyrokból, uzsonnás- és nejlonzacskókból inspirálódva születtek meg. Rendkívül innovatív anyaghasználat az alumíniummal bevont imitált bőr, így a táskák  a merev gyűrődések által, viseléskor kelnek életre. Szerintem abszolút friss, fiatalos és merész ötlet, mely tökéletesen illik a márkához.
Nézzétek meg a hangulatos backstage fotókat és a bemutatóról készült csodás képeket, melyet fotósom Gregus Máté készített. (Mate Gregus Photography)

 

 



forrás:Big Bag PR agency                   
képek:Mate Gregus Photography                            
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr656799447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.