SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉK

2014. november 19. - SMIZEDIVAT by Chaby

parfum jatek armani parfüm a nyeremeny születesnapi nyeremenyjatek.png

 

Ahogy ígértem elindítom a SZÜLETÉSNAPI NYEREMÉNYJÁTÉKomat. Jó pár éve született meg a blog ötlete és írtam meg első bejegyzésemet. Azóta rengeteg fantasztikus élményben volt részem, melyet megosztottam veletek is. Köszönöm ,hogy ilyen sokan olvastok és remélem a jövőben még többen fogtok. Ennek alkalmából ezt a GIORGIO ARMANI parfümöt nyerheti meg az, aki részt vesz a játékban és helyesen válaszol a feltett kérdésre illetve a lenti feladatokat is teljesíti. A sorsolás végén egy Armani Acqua di gio vagy egy Acqua di gioia parfüm talál gazdára.

Hogy részt vehessetek a játékban, nem kell mást tenni, mint :


◄ Válaszolni erre a kérdésre: Melyik évben született meg a SmizeDivat blog? ( a blogon megtaláljátok a helyes választ )

◄ Megosztani a linken található képet a Facebook-on ( https://www.facebook.com/smize.divat/photos/a.161705823870003.35400.157669577606961/883907428316502/?type=1&theater )

◄ Lájkolni a Smizedivat blog Facebook oldalát  ( www.facebook.com/smize.divat )

 

 SOK SZERENCSÉT !!!

 Játék időtartama: 2014.november 20- december4

Lezárult a JÁTÉK és kisorsolásra került a parfüm. A nyertes Kocsis Lilla, aki a Giorgio Armani Acqua di gioia parfüm boldog tulajdonosa lett. Köszönöm mindenkinek a sok megosztást és gratulálok a nyertesnek.  Akinek most nem sikerült, ne csüggedjen mert hamarosan újabb fantasztikus játékkal jelentkezem, még Karácsony előtt  Szép estét!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr586917177

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.