KARÁCSONYI JÁTÉK

KARÁCSONYI JÁTÉK

2014. december 09. - SMIZEDIVAT by Chaby

braun_-karacsonyi-nyeremenyjatek-braun-_waterflex_wet-and-dry-blog-smizedivat-.png

Közelednek az ünnepek, ezért szeretnélek titeket egy újabb ajándékkal meglepni. Úgy gondolom ez a különleges és értékes Braun WaterFlex Wet&Dry borotva igazán nagyszerű meglepetés Karácsonyra, akár szerelmednek, párodnak, bátyádnak, öcsédnek, édesapádnak vagy akár saját magadnak. Gyertek és vegyetek részt a SmizeDivat és a Braun közös Játékán! 

Nem kell mást tenni, mint :

◄ Válaszolni erre a kérdésre és Facebook-on a kép alá írni kommentbe: Milyen sajátos tulajdonsággal rendelkezik a Braun WaterFlex Wet&Dry borotva? ( A Braun oldalán válasszatok ki egy tulajdonságot, ami legjobban tetszik benne : www.braun.braun.com/hu/male-grooming/waterflex-shavers )

◄ Lájkolni a Smizedivat blog Facebook oldalát ( www.facebook.com/smizedivat )

◄ Osszátok meg a Facebook-on a JÁTÉK fotóját  ( www.facebook.com/smize.divat.Karacsonyi.Jatek.Braun.Borotva


| Nyeremény értéke : 34.999Ft | Játék időtartama: 2014.december 9- december 23 | 

Ma este lezárult a Karácsonyi Játék és kisorsolásra került a Braun Waterflex borotva. Gratulálok a nyertesnek, aki Bartók Viktória lett. Minden kedves olvasómnak Békés ,Boldog Karácsonyt kívánok.  

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr66965333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.