Uniszex városi táskák mindenkinek

Uniszex városi táskák mindenkinek

2015. február 14. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

7.jpg

2013 nyarán Molnár Réka és Szabó Zsanett társulásából született a MAKE design. Munkáikra jellemző az egyszerűség, letisztultság, mind a színek, mind a formák tekintetében, azok igazi jellegzetességét a különleges minták adják. A lányok fő inspirációs forrása a természet. Az első nagyrészt fekete-fehér kollekció után állatmintás darabokat készítettek, majd Arisen nevű kollekciójukban a gyökérzet és indák mintái jelentek meg, ezek vonal és folt rendszeréből készítették el a mintákat. A csapat célkitűzése olyan magas minőségű design megalkotása széles körökben elérhető áron, mely mind hétköznapi mind alkalmi viselet révén új fejezetet nyit a divat világában. A fiatalos és elegáns stílus minőségi anyagok ötvözésével korhatártól függetlenül ékesíti viselőjét. 

A növényzet „leutánzása” azonban nem is gondolnánk, hogy egy nagyon bonyolult folyamat, hiszen gondoljunk csak bele. A természet folyamatosan változik, és mindig más arcát mutatja. Ezért ez a kollekció több hónapi munkának a gyümölcse, ugyanis a sok változásnak köszönhetően a lányoknak is számtalan mintavariációt kellett készíteniük a témához. A kollekcióban a gyökérzet és az indák mintái jelennek meg, ugyanis Réka és Zsanett ezekből inspirálódott. Ezek vonal és folt rendszeréből készítették el a mintákat, melyek eddigi munkájukkal ellentétben sokkal több finomságot hordoznak magukban. A kollekció az „Arisen collection” nevet viseli, mert a minták szinte életre keltik a táskákat. Mondhatni egy magasabb szintre emelik őket. Természetesen a mintatervezés mellett még figyelembe kellet venniük a formatervezést, a szabásminták tökéletes elkészítését és persze ott volt még a makettezés is. A forma kialakításánál figyelembe vették, hogy a megtervezett táskák hordhatóak és kényelmesek legyenek, éppen ezért a kollekció három táskatípusra lett szélesítve. A lányok szem előtt tartották azt is, hogy a táskákat könnyen lehessen tisztán tartani, így a sötét és világosabb vásznak mellett textilbőrt is kombináltak a darabokba.

1.jpg

 

6.jpg

9.jpg

8.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr257125317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.