NYEREMÉNYJÁTÉK - NYERJ IPAD MINI-T KEDVENC RUHÁDDAL!

NYEREMÉNYJÁTÉK - NYERJ IPAD MINI-T KEDVENC RUHÁDDAL!

2015. április 10. - SMIZEDIVAT by Chaby

02_1.png

A Smizedivat blog és a PayPal közös játékot hirdetett srácok részére!  

 

A részvételhez nincs más dolgod, mint beküldeni egy stilizált fotót, amin egy PayPallel külföldről vásárolt ruhát, cipőt, vagy kiegészítőt viselsz! A lényeg, hogy menő legyen! 

Aki még nem ismeri a PayPalt, dióhéjban, egy olyan online fizetési megoldás, amivel gyorsan és biztonságosan fizethetsz a külföldi webáruházakban is anélkül, hogy meg kellene adnod minden egyes vásárlás alkalmával a bankkártya adataidat. Ráadásul, ha PayPallel fizetsz egy termékért és nem vagy vele 100%-ig elégedett a a visszaküldés költségeit is visszaigényelheted, így teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz külföldről is! (További részletek: https://www.paypal.eu/returns/).

Ha kedvenc ruhamárkádnak nincsenek Magyarországon üzletei arra is van megoldás! Ha a tavasz beköszöntével most tervezel külföldről rendelni ne hagyd ki a lehetőséget!

Íme néhány nagyszerű férfi márka, akár innen is vásárolhatsz a játékhoz:  ASOSMenlookCentrecomerciale.ccForever21Urban OutfittersSuit SupplyPINKAbercrombie & FitchScotch and SodaTrashnessBrooks BrothersThe Kooples.

Ha még nem vagy regisztrált PayPal felhasználó a www.paypal.com oldalon hozhatsz létre egy számlát!

A játék végéig beérkező fotók közül fogom kiválasztani a nyertest, és itt a blogon illetve Facebookon fogom kihirdetni a végeredményt!

 

Hogyan vehetsz részt a nyereményjátékban?

  1. Keresd elő kedvenc ruhádat amit PayPallel vásároltál egy külföldi webshopban, vagy ha nincs ilyen akkor most vásárold meg a régen kiszemelt darabot és a fizetésnél használd PayPal számládat!
  2. Készíts egy kreatív fotót róla, ahogy  viseled. Lehet selfie vagy street style formában és nyugodtan használhatod a képszerkesztőd effektjeit is. Az elkészült fotót erre az e-mail címre küld el : fotozzazipadert@gmail.com (egy résztvevő egy fotóval nevezhet)
  3. Ezek után nincs is más dolgod, mint szurkolni, hogy a Tiéd legyen a legmenőbb, a legkreatívabb vagy a legmókásabb fotó és a nyereményed egy csodás iPad Mini amivel még több fotót tudsz megörökíteni és megosztani.

 

Nyeremény: Apple Silver iPad Mini 3 WiFi + 3G (16 GB)

További információ: 

A játékban résztvevők 18 éven felüli férfiak lehetnek, akik magyar állampolgárként külföldi webshopból PayPal-lel vásároltak ruházati terméket, kiegészítőt, cipőt. Rendelkezni kell PayPal aktív számlával, e-mail címmel. A vásárlás nincs dátumhoz kötve, bármilyen korábbi termékkel készült fotóval jelentkezhetsz, amit tudsz számlával igazolni. A nyertest e-mailben értesítjük.

A fényképek beküldésének határideje: 2015. április 30.

A részletes játékszabályzatot ITT olvashatod el.

jatek_smizedivat_paypal_4.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr457356388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alaktalanvallomás 2015.04.12. 22:41:23

Szia!
Szeretnék én is jelentkezni, de a Paypal account, amiről vettem a termékeket nem az én nevemen van. Ilyen esetben akkor én már nem felelek meg a feltételeknek?
Válaszodat előre is köszönöm!
Peti

SMIZEDIVAT by Chaby · http://smizedivat.blog.hu 2015.04.15. 14:50:44

@alaktalanvallomás: Megkérdeztem és ezt a választ kaptam a cégtől: Csak PayPal számlával rendelkező regisztrált felhasználók tudnak részt venni a játékban, mert másképp nem lehet ellenőrizni, hogy az adott darabot valóban PayPallel fizették!

alaktalanvallomás 2015.04.17. 12:10:55

Teljesen jogos, köszönöm, hogy utánakérdeztél! :)