Nyári újdonságok

Nyári újdonságok

2015. május 30. - SMIZEDIVAT by Chaby

 

varazsmogyoro_2-1000x1000.jpg

A virágvizek, más néven hidrolátumok az illóolaj tartalmú növényi részek, vagyis virágok, leveles hajtások és kérgek vízgőzdesztillálásakor visszamaradó vizes kivonatok. A növény illóolaját részben vagy egészében tartalmazzák előállításuk módjától függően és tükrözik a gyógynövény tulajdonságait is. A vízoldékony komponenseknek köszönhetően erős és tartalmas aromaterápiás hatással bírnak és hosszan eltarthatóak.  

Az Olivia Natural kínálata 4 különböző illatú és gyógyhatású virágvízzel bővül, melyek mindegyike BIO minősítésű növényi részekből készül. Ezek a Rózsa Virágvíz, Levendula Virágvíz, Varázsmogyoró Virágvíz és Narancsvirágvíz. 
olivia-natural-csoki-szappan-permet.png

Hogyan használd a virágvizeket? 


- Virágvizeket pumpás kiszerelésbe találod, hogy az egész test bőrfelületére egyenletesen vékony rétegben permetezhesd őket, annak frissítésére, ápolására és illatosítására. 
- Fantasztikus virágillatuk révén természetes parfümként is használhatóak, akár más illóolajokkal keverve. 
- Arclemosáshoz, sminklemosáshoz is használhatod őket: permetezd bármelyik virágvizet egy vattakorongra, és töröld át vele az arcodat. 
- Hidratáló hatásuk miatt a száraz, vízhiányos bőrnek is megnyugvást nyújtanak.  
- Aromaterápiás hatásuknak köszönhetően, belélegezve, illetve a bőrön át felszívódva figyelemreméltó hatást gyakorolnak a lelkiállapotra.   
- Az illóolajok gyógyhatásait magukban hordozva biztosítanak változatos gyógyító funkciókat. 

 

Ismerd meg a többi nyári újdonságot: az egzotikus, illatosított shea-vajakat,  a pálmaolaj mentes natúrszappanokat, melyek a NYÁR illatával és energiáival töltik fel a bőrt!

További finomságok az Olivia Natural oldalán és üzleteiben!

olivia-natural-csoki-szappan.png

A bejegyzés trackback címe:

https://smizedivat.blog.hu/api/trackback/id/tr567504666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.